Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



DC- Сухий контейнер- тип контейнера.

FEU- еквівалентний обсягу сорокафутових контейнера.

SHIPPING REQUEST- Інструкції з відправлення вантажу- є основою для заповнення коносамента.





Праздники сегодня

У гробниці китайського імператора виявили арахіс

У гробниці китайського імператора виявили арахіс

Китайські вчені підтвердили, що виявлені в 1990 р. в одній із стародавніх імператорських гробниць залишки злакових є арахісом. Таким чином, можна зробити висновок про те, що арахіс як сільгоспкультури вже вирощували в Китаї більше 2100 років. " Версія про те, що арахіс був завезений до Китаю з Південної Америки в XVI ст., Виявилася недостовірною",- сказав заступник директора Музею - гробниці імператора Цзінді династії Хань Ван Баопін. Вчений зазначив, що насіння та зерна окультурених злакових були знайдені ще в 1990 році. Серед них були виявлені зерна рису, пшениці, гаоляна та ін Досліджуваний зерновий матеріал давнину був потім переданий в Сіаньскій центр з оцінки пам'яток культури. Дослідження, однак, вимагало тривалого часу, і лише днями вчені прийшли до висновку, що об'єктом вивчення є залишки ядер арахісу.



 

№ з / п Найменування продукту Розміри см / шт ( Cm / pc ) Ціна
1. Філе пангасіуса / Pangasius fillets (one 20 ' FCL) Специфікація і ціни: Skinless,

Арахіс з Китаю, прямі поставки. Від виробника: арахіс з Китаю . Арахіс (довгий, круглий, бланшований, в шкірці, смажений). Контракт прямий, ціни виробника, оплата акредитив або передоплата.



 


По концентрації солі в тканинах розрізняють рибу крепкосоление (понад 14% солі), среднесоление (9-14%), слабосоленую
Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх
Філе пангасіуса Соковите філе пангасіуса - поживний і ситний



Быстрая навигация: