Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



B / L - BILL OF LADING- Коносамент- договір морського перевезення, документ, що підтверджує факт прийняття вантажу перевізником до морського перевезення і зобов'язання передати його вантажоодержувачу в порту призначення, відповідальність перед перевізником за правильність заявлених в коносаменті відомостей несе відправник. Коносамент супроводжує вантаж при перевезенні. Оригінал коносамента є товарораспоряделітельним документом.

FREIGHT COLLECT - Фрахт сплачується одержувачем.

REPO- Повернення порожнього контейнера в найближчий сток перевізника після вивантаження.





Праздники сегодня

Сушені креветки (Dried Shrimp)

креветки



Креветки або справжні креветки (лат. Caridea) - інфраотряд ракоподібних з загону десятиногих (Decapoda). Широко поширені по морях всього світу, багато види освоїли прісні води. Розмір дорослих особин різних представників варіює від 2 до 30 см. В морях Далекого Сходу Росії фауна креветок налічує більше 100 видів. Багато представники цієї групи - об'єкти промислового лову.

Креветка - невеликий морський рачок Pandalus borealis, мешкає практично по усіх морях світу. Креветки сильно розрізняються по розмірами: самих великих доводиться менше 20 штук на 1 кг, а самих дрібних в тому ж кілограмі може бути від 100 штук і більше.

Найбільшою популярністю у кухарів користуються великі (і досить дорогі) тигрові креветки с характерними смужками на панцирі, яких вирощують на фермах Середземномор'я, Малайзії, Тайваню і інших країн Південно-Східної Азії. Втім, є і ще більше величезна креветка джамбо - до 30 сантиметрів завдовжки. Дуже високо цінуються і невеликі європейські креветки, які водяться в норвезьких фіордах і в протоці Скаггерак.

Цифри, які ви бачите на упаковці креветок, - це кількість їх на кілограм. Самі поширені в світі середні креветки мають маркування 90/120 ( 90 від до 120 штук в кілограмі). 50/70 - це дуже великі, добірні креветки, 70/90 - великі, 90 + - самі дрібні.

Якщо врахувати, що термін зберігання обробленої і охолодженої креветки не перевищує четверо доби, то зрозуміло, чому до нас вони доходять частіше в замороженому вигляді, причому, переважна більшість вже відварені відразу після вилову прямо на траулері в морської воді. Їх залишилося тільки повільно розморозити і розігріти 1-2 хвилини в киплячій воді або в маслі на сковороді (а для салатів і розігрівати не треба).

Хвіст варено-мороженої креветки повинен бути загнутий - це свідоцтво того, що вона була зварена живої відразу після вилову. Чим сильніше розігнути креветка, тим довше вона пролежала перед варінням та тим гірше по якістю. О поганий як каже також чорна головка - це значить, що після вилову креветку довго не заморожували.

М'ясо цих ракоподібних - справжня природна комора усіляких вигод. Особливо багато в ньому йоду, багато воно натрієм, кальцієм, фосфором... - можна перерахувати трохи Чи не половину таблиці Менделєєва. Багато в ньому і білка, а от жиру практично немає.

Креветки подають холодними і гарячими, варять, припускають, смажать на грилі і шапжках, запікають, використовують в супах. В Азії декілька видів креветок їдять сирими. А з самих маленьких креветок, попередньо просолених, а потім ферментованих, роблять креветочним пасту, яку використовують в приправах і соусах.


Для отримання актуальних на даний момент котирувань потрібно направити запит .
Детальніше о креветці:
Креветка - морської мешканець, ракоподібне з загону десятиногих. Креветки відрізняються ніжним солонуватим смаком м'яса і морським ароматом. Сушені креветки годяться для приготування салатів, гарнірів, бульйонів, супів і іншого. М'ясо креветок дуже поживно. Воно багато кальцієм і знаходиться на першим місці по змістом йоду серед інших морепродуктів. Одним з самих популярних у любителів морських дарів є креветки - морські ракоподібні. Рецепти кулінарних страв, використовують креветок в якості складових, популярні по багатьох культурах. В іудаїзмі креветки, як і всі морські членистоногі, в їжу заборонено. Як і інші морепродукти, креветки багаті кальцієм і протеїном, але містять мало калорій. Страви с креветками - це також хороший джерело холестерину, від 7 мг до 251 мг на 100 г, в залежно від методу приготування. Креветки зазвичай продають варено-морожених, тому відварювати їх після придбання не потрібно. Крім того, по часи СРСР в народі була популярна паста «Океан» з дрібних креветок.
 

23 листопада 2009 Оновлені котирування на морожені морепродукти. Продаж морожених морепродуктів оптом за цінами
9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
3 серпня 2010 Оновлені котирування на арахіс з Індії. Продаж арахісу оптом за цінами виробника

Продаж арахісу, сухофруктів, морепродуктів від виробника. Пропонуємо прямі поставки кальмара сушеного стружкою, кільцями, жовтого смугастика, ставридки, анчоусів з Китаю від виробника. Покупець укладає прямий контракт безпосередньо з виробником без посередників. Ціни виробника, оплата тільки виробникові безпосередньо. Умови оплати-акредитив або передоплата. Базис поставки FOB Qingdao, Китай або CFR, CIF, DAF пункт призначення СНД зручний покупцеві.



 


Дуже цінним продуктом є морський гребінець, особливо м'язів (м'ясо) гребінця, в якому міститься
Сухофрукти нам допоможуть
Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх



Быстрая навигация: