[error]

Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



ETA- Передбачувана дата прибуття.

LO - Лінійні умови при прибутті- умови, за яких експедитор надає наступні послуги, стоімсоть яких включена в ставку фрахту: вивантаження з судна, розміщення на терміналі (CY), навантаження на транспортний засіб (авто, залізничного).

WM - Основа для нарахування фрахту- вага або об'єм, застосовується в залежності від того, який показник (вага або об'єм) більше.





Праздники сегодня

Щупальця кальмара (Dried Squid Tentacles)

щупальця кальмара



Самими типовими, широко поширеними є кальмари сімейства оммастрефід (Ommastrephidae), у якого безліч видів.

Тулуб кальмара циліндричної форми, сильне і мускулисте, в одному кінці якого симетричні трикутні плавники, а в іншому - голова. Навколо ротового отвори розташовані Десять щупальців, забезпечених безліччю присосок. Два щупальця відрізняються від інших довжиною і формою і служать ловчими. В їжу вживають мускулисту мантію і щупальця кальмара .

Обробка кальмара ведеться на виробничих рефрижераторах. Мантія обережно розрізається до плавників, щоб не пошкодити чорнильний мішок, розташований близько нутрощів. При обробленні кальмара видаляють нутрощі, відрізають голову с щупальцями. Ретельно вичищають черевну порожнину, видаляють хітинові пластинки. Потім оброблені кальмари промивають в проточною воді. Після того, як скла вода, кальмар готовий к вживання.

На рефрижераторних судах очищених кальмарів пресують в брикети і заморожують. Сушка кальмарів у нас мало поширена. Мантію кальмара слід сушити в променях сонця, при хорошою циркуляції повітря. Сушений кальмар реалізується в вигляді тонких смужок, нагадують вермішель, упакованих в целофанові пакетики або в картонні коробки.

засолюють кальмарів в бочках очищеними і розібраними на шматки, зазвичай разом с печінкою. Підприємства рибної промисловості випускають з морозива кальмара консерви. Найбільш поширені консервований кальмар в власному соку або в ароматизованим маслі і кальмар фарширований.


Для отримання актуальних на даний момент котирувань потрібно направити запит .

 

Індикативні котирування на індійський родзинки: Базис поставки:
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами
30 серпня 2010 Оновлені котирування на китайський арахіс. Продаж китайського арахісу оптом за цінами виробника. Останній

Постачання дешевого аргентинського арахісу . Пропонується арахіс в шкірці і ядрами. Урожай 2010 року. Сорт- Runner (Раннер) і Redskin (Редскін). Калібри ядер арахісу- 38/42, 40/50, 50/60, 60/70, 70/80, 80/100, колотий. Низькі ціни.



 


Алергія на горіхи Горіхи, включаючи і деревні горіхи, і земляний арахіс, відносяться до найпоширеніших харчових алергенів.
Арахіс підземний арахісу земляного, арахіс культурний, земляний горіх (Arachis hypogaea), однолітник
Сушка фруктів - це недорогий і простий спосіб їх зберігання. У сухофруктах значною мірою зберігаються



Быстрая навигация: