Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CBM- Метр кубічний- естесствено в метричній системі.

GENERAL CARGO - Генеральний вантаж- вантаж, який може бути перерахований, тобто вантаж, упакований в тару, або штучний вантаж, у тому числі: ящики, мішки, бочки, тюки, контейнери і т. д.

UN CODE- Номер ООН- чотиризначний номер, який використовується для позначення речовини або групи речовин відповідно до класифікації небезпечних вантажів, розробленої Комітетом експертів з перевезення небезпечних вантажів Економічної і Соціальної Ради Організації Об'єднаних Націй в рамках «Рекомендацій щодо перевезення небезпечних вантажів ».





Праздники сегодня

Горіхова комора

Горіхова комора
З наукової точки зору арахіс - зовсім не горіх, а однорічна трава сімейства бобових.
Батьківщина арахісу - Бразилія, однак зараз його культивують по всій Америці, Африці та Азії. З наукової точки зору арахіс - зовсім не горіх, а однорічна трава сімейства бобових. Плоди цієї рослини - роздуті овальні боби, усередині яких розташувалися ядра, по чотири-п'ять у кожному. Квітки після запилення нахиляються до землі, зариваються в неї, і боби достигають вже там, тому арахіс часто називають «земляним горіхом».

За що арахіс так люблять? Не тільки за приємний смак. У ньому багато вітамінів і необхідних людині мікроелементів, жирів і білків. Причому жири в основному ненасичені, тобто ті, які сприяють зниженню рівня хоземлятеріна в крові. Арахіс дуже поживний, тому його рекомендують людям, що страждають діабетом і зайвою вагою. Він корисний і вагітним жінкам, оскільки в ньому є фолієва кислота. Арахіс продається як в шкаралупі, так і лущений. Його солять і глазурують, подають до аперитиву і додають у салати, роблять з нього соуси і масло.

Бразильський горіх
Один з головних претендентів на звання самого смачного горіха - плід високого потужного дерева бертоллеціі. Росте воно в джунглях Амазонки і Оріноко (у Бразилії, Перу, Болівії, Венесуелі, Гвіані). Спроби культивувати бертоллецію на інших континентах не увінчалися успіхом, тому ці горіхи експортують тільки з Південної Америки.

Плоди цього дерева - круглі або овальні коробочки 5-10 сантиметрів у діаметрі, з товстою (1 см), дуже міцною шкаралупою. Усередині кожного плоду щільно укладено від 12 до 24 горіхів. Їх додають у хліб, тістечка і десерти, в фруктові та овочеві салати, подають до столу як легку закуску, іноді посипаючи цукром або сіллю, а в Бразилії є традиція класти їх у різдвяні пироги.

Багатий кальцієм, магнієм, вітамінами А і В, бразильський горіх - в шкаралупі або очищений - не втрачає поживних властивостей протягом двох років. Щоб переконатися, що плід ще свіжий, потрібно потрясти його - горішки не повинні стукати про шкаралупу, як кульки усередині брязкальця, а очищені ядра не повинні бути висохлими і зморщеними. Бразильський горіх містить 65% жиру і 14% білка. Він широко використовується в кулінарії, в кондитерському виробництві та для отримання горіхового масла. Чудові салати і холодні страви набувають пікантний смак при додаванні бразильського горіха. Навіть при зберіганні без шкаралупи, бразильський горіх не втрачає своїх властивостей протягом двох років. Бразильський горіх традиційно є неодмінним компонентом при виготовленні різдвяного пирога. Ядра бразильського горіха, що нагадують за смаком кедровий горіх, містять до 70% жирів; подають їх до столу як легку закуску, іноді посипають цукром або сіллю. Але бразильський горіх використовують не тільки в їжу, що отримується з нього масло вважається кращим маслом для змащення годин.

Волоський горіх
Цей горіх в нашій країні назвали «грецьким» не тому, що він родом з Греції, а тому, що тисячу років тому їм активно торгували грецькі купці. А батьківщиною волоського горіха прийнято вважати Середню Азію - там греки його і закуповували.

Волоські горіхи дуже поживні і корисні: в них в сім разів більше калорій, ніж в яловичині, а вітаміну С набагато більше, ніж у смородині і навіть лимоні. Вони допомагають при нервових розладах, хворобах нирок, шкірних захворюваннях. Давньогрецький історик Геродот стверджував, що вавилонські жерці забороняли їх є простим людям: ядра волоських горіхів за формою нагадують людський мозок, тому вважалося, що вони благотворно впливають на розумову діяльність, а це «простолюду ні до чого »...

Волоські горіхи додають в кашу (наприклад, гурьевськую), суп, м'ясні страви (наприклад, знамените грузинське сациві), торти, тістечка, морозиво, з них роблять масло, а з м'яких, ще незрілих горішків - смачне і ароматне варення.

Кедрові горішки та пініолі
У XV столітті першовідкривачі Сибіру помилково прийняли сибірську сосну (Pinus sibirica) за ліванський кедр - дерево, описане в Біблії. Назва вкоренилося в російській мові, і кедровими горішками з тих пір називають маленькі насіння, які сибірська сосна дає кожні 5-6 років. У близької родички сибірської сосни - італійської пінії (Pinus pinea)- горішки трохи більший і більш витягнуті, їх називають «пініолі».

Кедрові горіхи кладуть у італійський соус песто, салати, м'ясні, рибні та овочеві страви. Якщо трохи припустити ці горішки на сковороді, вони виділяють кедрового масло і їхній смак стає яскравішим і виразно.

Кешью
Кешью - горіх з Південної Америки. У XVI столітті португальські мореплавці завезли його до Індії, і вже звідти він поширився по всій Азії та Африці.

Плід кешью складається з двох частин - так званого «яблука» і власне горіха. «Яблуко»- м'ясистий, дуже соковитий плід з кисло-солодким смаком, довжиною 7-10 сантиметрів і близько 5 сантиметрів шириною. «Яблука» кеш'ю їдять сирими, готують з них соки, компоти, джеми і спиртні напої (в індійському штаті Гоа з перебродили кешью роблять знаменитий лікер «Фені»), однак більшість з цих ласощів можна спробувати лише в жарких країнах: « яблука »кеш'ю швидко псуються, і їх неможливо експортувати.

На верхівці« яблука »знаходиться горіх. Він далеко не такий нешкідливий, яким здається на перший погляд: між його шкаралупою і ядром - їдке масло, яким можна обпектися. Тому горіхи кеш'ю продають тільки очищеними, після спеціальної термічної обробки. Кешью містить 17% білка, 45% жиру, вітаміни В1, В2, В3, А і мікроелементи. Вітаміни сприяють обміну білків і жирних кислот в організмі і пониженню рівня хоземлятеріна в крові, зміцнюють імунну систему, забезпечують нормальну діяльність серцево-судинної системи.

Кешью використовують при приготуванні різних страв і кондитерських виробів, а так само з нього виготовляють густий і ароматний соус. Додають у салати Жоден горіх не зрівняється з цим благородним горіхом. Однак не варто ними зловживати: це дуже калорійні горіхи - у них міститься 572 кілокалорій на сто грамів!

Кокос
Слово «кокос»- наслідок помилки: сo-co по-португальськи означає «мавпа». В кінці XV століття супутники португальського мандрівника Васко да Гами, побачивши здалеку обвішані плодами пальми, взяли горіхи за мордочки мавп. Їхня помилка цілком з'ясовна: європейці ніколи раніше не бачили таких великих горіхів: їх діаметр - 15-30 сантиметрів, вага - 2-4 кілограми. До речі, чи не найчастіша причина травм на тропічних островах - падіння кокосових горіхів на голови остров'ян...

У незрілому (не більше п'яти місяців) кокосовому горісі міститься приблизно півлітра прозорою, кисло-солодкого, добре втамовує спрагу рідини, багатої вітамінами і цукрами,- її називають кокосовим молоком. Коли горіх дозріває, рідина густіє і перетворюється в білу м'якоть: свіжу або сушену, її додають в супи, десерти, салати, отримують з неї масло.
Для мешканців тропічних островів Тихого океану кокосова пальма - чи не дерево життя: місцеві жителі і харчуються м'якоттю горіхів, і п'ють кокосове молоко. Сьогодні кокоси стали популярні в усьому світі.

Ліщина, фундук
Батьківщина ліщини - Кавказ і Мала Азія. Ще в давнину люди оцінили чудовий смак і корисні властивості плодів цього дерева і стали його культивувати. Зараз окультурена ліщина (її називають фундуком) росте в Азії, Європі та Америці. У фундука шкаралупа трохи тонший, ніж у ліщини, він більш калорійний, а на смак набагато ніжніше.

І фундук, і ліщина багаті поживними речовинами, особливо вітаміном Е і фолієвою кислотою. Всього 100 грамів фундука або ліщини в день достатньо, щоб задовольнити добову потребу організму в білках, а, якщо змішати ці горіхи з медом, вони допомагають при авітамінозі. Фундук і ліщина добре відновлюють сили: ще в перших століттях нашої ери їх обов'язково включали в раціон римських воїнів. Здавна лікарі використовували кору дерева, його листя і плоди як ліки від хвороб. Він завжди вважався джерелом здоров'я і щастя. При недокрів'ї приймають очищені від шкірки розтерті (перетворені в борошно) земляні горіхи з родзинками.

В наші дні цілісний і розмелений фундук використовують в десертах і випічці: додають у пироги, паски, цукерки, шоколад, шоколадну пасту.

Мигдаль
Плід мигдалю - гладка кісточка в бархатистою оболонці; дозрівши, вона висихає і розтріскується. Всередині неї - їстівне ядро, яке і називають мигдальним горіхом.

Це східне ласощі потрапила до Європи завдяки маврам, які продавали його іспанцям (до цих пір це найулюбленіший горіх в іспанській кухні). C мигдалем готують соус молі, його зацукровують, глазурують, додають в різні десерти (наприклад, марципани), розмелюють на борошно (її змішують з пшеничним борошном і випікають смачні пироги, печиво і бісквіти), тиснуть з нього масло (яке найчастіше використовують в парфумерної та косметичної промисловості), роблять варення.

На Сході росте особливий мигдаль, гіркий. У його сирих ядрах міститься страшна отрута - ціанистий водень. Однак після смаження, варіння або прожарювання гіркий мигдаль стає нешкідливим. У Європі його використовують у виробництві парфумів і ліків, а в Китаї і Індії навіть їдять. Мигдаль містить необхідні організму білок, кальцій, залізо, фосфор, а вітаміни В2 і В3 сприяють обміну речовин, незамінні для підтримки в здоровому стані зубів, волосся і шкіри.

Фісташки
Фісташки - одне з найстародавніших ласощів : фісташкові дерева розводили ще жителі Древнього Вавилона й Ассирії.
Коли фісташки дозрівають, їх шкарлупки трохи розкриваються, ніби посміхаються (в Ірані цей горіх навіть називають khandan - «сміх»). Під шкаралупою знаходиться ядро зеленого кольору, причому чим інтенсивніше забарвлення, тим воно більш стигле.

Фісташки їдять свіжими і підсмаженими, додають в солодку випічку, морозиво і десерти. Це гарна закуска до пива, вина і коктейлів. Цей горіх містить досить багато білка, вітаміну Е і мінеральних речовин. Рослинний жир надає стимулюючу дію на захисні механізми організму, тим самим, зміцнюючи імунітет. Білки задовольняють потребу організму в незамінних амінокислотах. Вітамін Е нормалізує м'язову діяльність, нейтралізує шкідливі для організму продукти кисневого обміну, знижує ймовірність появи раку. У фісташках міститься кальцій, магній, фосфор, залізо та фолієва кислота. Ці горіхи допомагають при хронічній втомі, гіпертонії, хворобах печінки і серця, а також під час інтенсивних фізичних навантажень.
(с) поваренок. ру


 

9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
Сухофрукти Ціна
Індикативні ціни на кокосове масло: Товар : кокосове масло рафінована Сорт

Недорога кокосова продукція з Філіппін. Пропонується кокосова продукція ( кокосова стружка , кокосове масло) з Філіппін за дуже хорошими цінами. Детальну інформацію про компанію постачальника, умови постачання, оплати, терміни, ціни і т.п. Ви можете отримати за адресою.



 


Горіхова комора З наукової точки зору арахіс - зовсім не горіх, а однорічна трава сімейства
Арахіс як найцінніша олійна культура Арахіс - цінна олійна культура. На смак він цілком змагається з фундуком,
Сухофрукти нам допоможуть



Быстрая навигация: