Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CFS - Склад консолідації- 1. Cклад, в якому здійснюється консолідація та завантаження / розвантаження в / з морські контейнери. 2. Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до CFS; вартість перевезення включає послуги з відправлення від / до CFS (фрахт, навантаження / вивантаження з судна, розміщення на CFS).

FOR- станція призначення. Вільно у вагоні / на платформі - умова перевезення під час поселення- означає, що обумовлена ставка провізної плати не включає соімость робіт з вивантаження вантажу з платформи / вагона, прибирання вагонів і т. д.

THC- Термінальна обробка вантажу- спочатку- будь-які послуги терміналу з обробки вантажу: завантаження / вивантаження з судна, переміщення в штабель, виставлення для проведення робіт і т. д. В даний час в практиці склалося наступне розуміння даного терміну- послуги з обробки вантажу, оплату яких у відповідності до звичаїв порту здійснює відправник, якщо це порт відправлення (oTHC), або одержувач, якщо це порт призначення (dTHC).





Праздники сегодня

Сушені креветки (Dried Shrimp)

креветки



Креветки або справжні креветки (лат. Caridea)- інфраотряд ракоподібних із загону десятиногих (Decapoda). Широко поширені по морях всього світу, багато видів освоїли прісні води. Розмір дорослих особин різних представників варіює від 2 до 30 см. У морях Далекого Сходу Росії фауна креветок налічує більше 100 видів. Багато представників цієї групи - об'єкти промислового лову.

Креветка - невеликий морський рачок Pandalus borealis, що мешкає практично у всіх морях світу. Креветки сильно розрізняються за розмірами: найбільших припадає менше 20 штук на 1 кг, а самих дрібних в тому ж кілограмі може бути від 100 штук і більше.

Найбільшою популярністю у кухарів користуються великі (і досить дорогі) тигрові креветки з характерними смужками на панцирі, яких вирощують на фермах Середземномор'я, Малайзії, Тайваню та інших країн Південно-Східної Азії. Втім, є і ще більш величезна креветка джамбо - до 30 сантиметрів завдовжки. Дуже високо цінуються і невеликі європейські креветки, які водяться в норвезьких фіордах і в протоці Скаггерак.

Цифри, які ви бачите на упаковці креветок,- це кількість їх на кілограм. Найпоширеніші у світі середні креветки мають маркування 90/120 (від 90 до 120 штук в кілограмі). 50/70- це дуже великі, добірні креветки, 70/90- великі, 90 +- найдрібніші.

Якщо врахувати, що термін зберігання обробленої і охолодженої креветки не перевищує чотири доби, то зрозуміло, чому до нас вони доходять частіше в замороженому вигляді, причому, переважна більшість вже відварені відразу після вилову прямо на траулері в морській воді. Їх залишилося тільки повільно розморозити і розігріти 1-2 хвилини в киплячій воді або в маслі на сковороді (а для салатів і розігрівати не треба).

Хвіст варено-мороженої креветки повинен бути загнутий - це свідчення того, що вона була зварена живої відразу після вилову. Чим сильніше розігнути креветка, тим довше вона пролежала перед варінням і тим гірші за якістю. Про погану якість говорить також чорна головка - це означає, що після відлову креветку довго не заморожували.

М'ясо цих ракоподібних - справжня природна комора усіляких вигод. Особливо багато в ньому йоду, багато воно натрієм, кальцієм, фосфором...- можна перерахувати мало не половину таблиці Менделєєва. Багато в ньому і білка, а от жиру практично немає.

Креветки подають холодними і гарячими, варять, припускають, смажать на грилі і шапжках, запікають, використовують в супах. В Азії кілька видів креветок їдять сирими. А з найменших креветок, попередньо просолених, а потім ферментованих, роблять креветочним пасту, яку використовують у приправах та соусах.
 

3 серпня 2010 Оновлені котирування на арахіс з Індії. Продаж арахісу оптом за цінами виробника
Індикативні котирування на деякі калібри арахісу з Індії: СОРТ Джава (JAVA)
9 липня 2010 Оновлені котирування на індійський родзинки. Продаж індійського родзинок оптом за цінами

Пропонуються риба і морепродукти від в'єтнамського виробника. Широкий асортимент сушених снеків. Контракт укладається безпосередньо з виробником. Умови поставки, оплати, терміни, приклади вантажосупровідних документів та сертифікатів представлені за адресою.



 


Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх
Сухофрукти. Фруктовий гербарій ТЕКСТ: ОЛЕНА ТРОФІМОВА / / ФОТО: ДМИТРО ТЕРНОВИЙ ФРУКТОВИЙ
Скорочення виробництва рибопродуктів в Україну викликало стрімке зростання їх імпорту. Найближчим часом обсяги



Быстрая навигация: