Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CY- Контейнерний термінал- 1. Місце зберігання контейнерів перед / після їх подальшим відправленням. 2. Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до CY; вартість перевезення включає послуги з відправлення від / до CY (фрахт, навантаження / вивантаження з судна, розміщення на CY).

FEEDER- Фідер- судно / лінія, що обслуговують порти віддалені від головних транспортних вузлів.

TKL- Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до перевантажувального обладнання в порту відправлення / призначення; вартість перевезення включає крім фрахту завантаження / розвантаження з / на судно, не включає підвезення / відвоз до / від перевантажувального оборудованія.Данние умови перевезення часто використовуються в портах, контейнерні термінали (CY) в яких вилучені від лінії причальної стінки і доставка до / з місця завантаження / розвантаження є додатковою операцією.





Праздники сегодня

Анчоус (Dried Anchovy)

анчоус



Риба загону сельдеобразних. Довжина до 20 см, маса - до 19 гр. Мешкає в Атлантичному океані, Японському, Чорному (чорноморська хамса), Азовському (азовська хамса) морях. Важлива промислова риба. М'ясо ніжне, смачне.
У кулінарії анчоуси вживаються смаженими, а також тушкованими з цибулею, помідорами і картоплею, з них готують котлети. Але основне застосування анчоуси знаходять при виготовленні солоної та пряної продукції і консервів.
У побуті і в торгівлі анчоусами називають оселедець анчоусного посолу, кілька місяців визрівають у неразделанном вигляді в розсолі з прянощами. Визріла оселедець обробляють, поміщають в керамічну посудину (або бочку) і заливають соусом з невеликою кількістю селітри, щоб м'ясо мало привабливу рожеве забарвлення. Такі анчоуси дуже ніжні.
Дрібну оселедець або дрібну салаку відразу після вилову поміщають в розсіл на кілька днів, потім розсіл міняють і витримують рибу ще два тижні. Потім укладають рядами в бочки (без розсолу), пересипаючи крупною сіллю і прянощами. Витримують протягом 4 міс. при температурі 14С і потім в неразделанном вигляді відправляють на продаж.
Всі анчоусним продукти мають схожу вживання. Їх застосовують для бутербродів, кладуть у салати. Анчоуси - традиційна італійська начинка для піци.
 

Індикативні ціни на кокосове масло: Товар : кокосове масло рафінована Сорт
Сухофрукти Ціна
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами

Продам від виробника китайський арахіс Продам від виробника китайський арахіс врожаю 2010 в асортименті і морепродукти ( кальмар сушений стружкою , кільцями, скибочками; жовтий полосатик; анчоуси; ставридка, жовта піщанка; вугор; сушений гребінець; восьминіг; "тещин мова "; сушені креветки та ін снеки). Мінімальний об'єм- 1 контейнер. Ціни виробника.



 


У гробниці китайського імператора виявили арахіс Китайські вчені підтвердили, що виявлені в 1990 р. в одній із стародавніх
Арахісова паста Що таке арахісова паста? З арахісу роблять близько 300 найменувань продуктів - від муки
Після скасування ввізних мит на філе риби обсяги імпортованих рибних продуктів ростуть стрімкими



Быстрая навигация: