Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



BONDED WAREHOUSE- Склад, що знаходиться під митним контролем, товари на якому зберігаються без обкладення державними податками: митний склад або склад тимчасового зберігання.

FI - Вільно від навантаження- умова перевезення при відправленні- означає, що фрахт не враховує вартості навантаження на судно.

TRANSHIPMENT- трансшипменту- зміна в транзитному порту судноплавної лінії для доставки з / в порт не обслуговується лінією напряму.





Праздники сегодня

Кальмари бувають близько 300 видів

Кальмари бувають близько 300 видів, поширені широко, переважно в тропіках. Кальмари - хижаки.
Звичайний кальмар (Loligo vulgaris) має довжину від 2 см до 5м і вага 300г.
У природі існують і гігантські кальмари, довжина яких достігаег 18метров, а вага 2 тонни. Гігантських кальмарів називають спрутами.
Хорошим попитом користується головоногий молюск - кальмар. Це не випадково. М'ясо кальмара відрізняється приємним смаком. За змістом азотістиx речовин воно не поступається м'ясу свійських тварин і деяких риб.
Їстівні частини кальмара є білковим продуктом, на частку білків припадає близько 80% сухих речовин. М'ясо кальмара багате амінокислотами; метіоніном, тирозином і триптофан, а також вітамінами РР, В6 і мінеральними речовинами - залізом і йодом.
Кальмар має мускулисте торпедообразное тулуб. Навколо ротового отвору розташовані десять щупальців з присосками.
У їжу прийнято вживати мускулисту мантію і щупальці кальмара. У мантії розташований чорнильний мішок, в ньому знаходиться чорна рідина, яка в минулому використовувалися для пісьма. Ета рідина служить кальмари для самооборони, випускаючи її він намагається сховатися в чорну хмару.
За різної технологічної обробки більш високу живильну цінність зберігає кальмар, підданий бланшіровка парою протягом 3 хв.
Страви з кальмара користуються великою популярністю у Франції, США, Італії, Іспанії, Португалії та Греції, у жителів Далекого Сходу.
Особливим делікатесом є сушений кальмар. Відрізані від щупалець присоски підсушують на сковороді.
Як приготувати кальмара? Філе кальмара продається зазвичай в замороженому вигляді і вже готове до використання в їжу після зняття шкіри. Оскільки шкіра тонка, прозора, то їй часто не надають значення і готують кальмара прямо зі шкірою. Це помилка.
Як обробити кальмара?
Насамперед кальмара необхідно промити в проточній воді, потім розморозити у холодній воді (при додаванні гарячої води відбувається фарбування тканин). Обробляють кальмара так: однією рукою захоплюють голову біля основи, інший обережно розривають зв'язки між мантією (тулубом) і головною частиною. Відокремлюють голову разом з нутрощами. У цьому випадку тулуб кальмара залишається цілим, і його можна використовувати для приготування фаршированих страв.
Можна обробити кальмара й іншим способом: гострим ножем роблять розріз тулуба від краю мантії до основи плавця, намагаючись несильно поглиблювати ніж в тіло, щоб не пошкодити мішечок з копіювальною рідиною, відгинають стінки мантії і видаляють нутрощі і хітинову платівку, черевну порожнину зачищають тупим боком ножа.
В обох випадках голову обробляють таким чином: видаляють очі і щелепи.
Морозиво філе кальмара краще попередньо розморозити, а потім залити на 3-4 хв гарячою водою і постійно помішувати (води повинно бути в 3-4 рази більше за обсягом, ніж маса продукту). Щоб м'ясо кальмара було білим, потрібно користуватися не дуже гарячою водою (60 ° С). Після цього шкіра легко видаляється ножем або руками. А якщо кальмара обробити окропом, пігменти, що містяться в шкірці, забарвлять м'ясо в ліловий колір.
Очищене від плівки м'ясо варять не більше 2-3 хв і, найголовніше, при швидкому закипанні. Чим довше пролежить м'ясо в гарячій воді, тим воно буде жорсткіше. Треба пам'ятати, що м'ясо кальмара - це майже чистий білок і тому вимагає такого ж делікатного поводження, як сире яйце.
Існує кулінарна хитрість. Перед тим як кальмара опустити в киплячу воду, в каструлю (1 кальмар зажадає 2 літри води) кладемо півлимона і 2 пакетики чорного чаю. Вийнявши і охолодивши тушку, нарізаємо щупальця колечками товщиною 2-3 мм. Зменшити кришити не варто - інакше загубиться аромат і смак.
Кальмар «любить» оливкова олія або майонез і добре поєднується зі свіжим огірком і морською капустою.
Варене м'ясо кальмара добре поєднується з овочами, картоплею, крупами і рибою. Дуже смачні салати з кальмара: з квашеною капустою, маринованою цибулею, картоплею, а також вінегрети. Хороший суп рисовий або картопляний з фрикадельками з кальмара.
Деяким більше подобається смажене м'ясо кальмара в сухарях або тушковане з овочами. Можна запекти кальмара в сметані із гречаною кашею, приготувати з нього зрази і котлети, при цьому для всіх цих страв краще всього використовувати рослинну олію чи вершкове масло.
Для приготування кулінарних виробів з цілого або різаного кальмара його попередньо відбивають.
З кальмара можна, приготувати безліч смачних і різноманітних фаршевих страв: котлети, тефтелі, фрикадельки, зрази, купати, біляші, розтягаї та інші страви. При приготуванні котлет і тефтелькою тушку кальмара необхідно двічі пропустити через м'ясорубку і для м'якості додати у фарш воду або молоко. Морожений фарш слід зберігати при низьких температурах, не допускаючи розморожування.
У продаж надходить і консервований кальмар - в олії з різними начинками і натуральний. «Кальмар натуральний»-це консерви-напівфабрикати, вони призначені для приготування різних салатів, закусок, перших, других страв, а також для дієтичного харчування. Консерви «Кальмар в ароматному маслі» відносяться до числа делікатесів, вони підходять для холодних закусок і салатів.
 

16 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосову стружку. Продаж кокосової стружки оптом за цінами
7 вересня 2010 Оновлення котирування на морепродукти з В'єтнаму. Продаж морепродуктів оптом за цінами виробника
Сухофрукти Ціна

Продаж арахісу, сухофруктів, морепродуктів від виробника. Пропонуємо прямі поставки кальмара сушеного стружкою, кільцями, жовтого смугастика, ставридки, анчоусів з Китаю від виробника. Покупець укладає прямий контракт безпосередньо з виробником без посередників. Ціни виробника, оплата тільки виробникові безпосередньо. Умови оплати-акредитив або передоплата. Базис поставки FOB Qingdao, Китай або CFR, CIF, DAF пункт призначення СНД зручний покупцеві.



 


Кальмари 6 шт., Начинка: рис 1 стакан, кукурудза 1 банка, цибуля ріпчаста 1 шт., Перець чорний
Арахіс стали вирощувати в Одесі раніше всіх Сторіччям раніше арахіс був привезений
Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх



Быстрая навигация: