Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



DEMURRAGE- демередж- плата за наднормативну затримку контейнера, стягується за кожну добу затримки.

FI - Вільно від навантаження- умова перевезення при відправленні- означає, що фрахт не враховує вартості навантаження на судно.

TKL- Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до перевантажувального обладнання в порту відправлення / призначення; вартість перевезення включає крім фрахту завантаження / розвантаження з / на судно, не включає підвезення / відвоз до / від перевантажувального оборудованія.Данние умови перевезення часто використовуються в портах, контейнерні термінали (CY) в яких вилучені від лінії причальної стінки і доставка до / з місця завантаження / розвантаження є додатковою операцією.





Праздники сегодня

Морський гребінець

Дуже цінним продуктом є морський гребінець, особливо м'язів (м'ясо) гребінця, в якому міститься від 10 до 19% білка, мінеральні речовини, вітаміни В, BI, B2, B12. З мінеральних речовин слід виділити калій, кальцій, магній, залізо, фосфор, цинк, йод.
Ці молюски у продаж надходять вже без раковин. Найсмачніше у морського гребінця - це його м'яз, яка нагадує шапочку скомороха. Гребінці прийнято не варити, а обсмажувати в олії, присмачуючи кетчупом і хріном. Після того як гребінці підрум'яняться з обох сторін, їх солять і посипають білим перцем. Блюдо вважається готовим, коли м'ясо в місці розрізу перестає бути сірим.
Якщо морський гребінець в замороженому вигляді, то його перед приготуванням розморожують у воді кімнатної температури або просто на повітрі і промивають. Потім опускають у киплячу солону воду і варять 5-10 хв. При такій варінні повністю зберігаються всі вітаміни і високі смакові якості м'яса морського гребінця.
Що можна приготувати з гребінця в домашніх умовах?
Почнемо з салату. Якщо недосвідченій людині дати спробувати салат з м'яса гребінця, він напевно скаже, що без крабів тут не обійшлося. Приготувати його дуже просто: відварене м'ясо морського гребінця розібрати на окремі волокна або дрібно нарізати, промити і протерти через крупну тертку свіжі яблука, моркву і ріпчасту цибулю, все добре перемішати із зеленим горошком і заправити сметаною або майонезом, можна додати лимонний сік для гостроти і трохи цедри. Прекрасний вийде салат!
Дуже приємні на смак котлети з морського гребінця. М'ясо гребінця пропускають через м'ясорубку, додають ріпчасту цибулю, перець і сіль за смаком; все разом ще раз пропускають через м'ясорубку і гарненько перемішують, а далі готують котлети, як звичайно.
Трохи часу піде і на приготування смаженого м'яса морського гребінця, заливного, м'яса гребінця в гірчичному, кроповим соусом - тонких і пікантних страв.
Фаршем з гребінця можна начинити голубці, пельмені, пиріжки з кислого тесту, млинці.
З гребінця виготовляють також консерви. Любителям гострих закусок сподобається «Морський гребінець в гірчичному соусі». Тому, хто любить аромат кропу, припаде до смаку «Морський гребінець в кроповим соусом».
Багато гурманів справедливо вважають, що філе морського гребінця за смаком нагадує крабове м'ясо.
 

Зараз арахіс нового врожаю дещо затримується з повноцінним виходом на ринок. Це зв'язано
9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника

Аргентинський арахіс. Прямі поставки від заводу. Продаж арахісу оптом. Пропонуються сорти арахісу: Runner (Раннер) - ядра арахісу і бланшований арахіс, ядра арахісу сорти Редскін (з червоною шкіркою), високоолеіновий сорт ядер арахісу, високоолеіновий арахіс бланшований, арахіс в шкірці.



 


Риба пангасіус в пивному клярі Приблизний час приготування: 60 хвилин Інгредієнти,
Дуже цінним продуктом є морський гребінець, особливо м'язів (м'ясо) гребінця, в якому міститься
Варений арахіс корисніше смаженого Варений арахіс - традиційне ласощі в південних штатах США - не тільки



Быстрая навигация: