Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CONSIGNEE- Одержувач- особа, якій передається вантаж у місці призначення.

LCL- Часткове завантаження контейнера, в одному контейнері слід вантаж декількох відправників на адресу кількох одержувачів.

SOC- Контейнер- власність відправника (клієнта).





Праздники сегодня

Креветки

Креветки відносяться до підряду безхребетних, загону десятиногих ракоподібних. Довжина їх становить від 2 до 30см. Всього існує близько 2тис. видів креветок. Распространени переважно в морях, але є і прісноводні креветки.
М'ясо креветок багате білком, вітамінами і мінеральними речовинами, особливо кальцієм, фосфором, залізом, йодом та ін
Ось декілька цифр, які характеризують хімічний склад сирого м'яса креветок: 14-22% білка, 0,7-2,3% жиру, 0,3-4,9% вуглеводів, 1,5-7,2% мінеральних речовин. Чимало в сирому м'ясі креветок і вітамінів: тіаміну, піридоксину, рибофлавіну та ін
Креветки надходять у продаж вареними, сиромороженимі і у вигляді натуральних консервів.
Зазвичай продають королівські або тигрові креветки, які слід варити до тих пір, поки на черевці не виступить білок.
Креветки смачні і без всяких приправ, але особливо гарні з них салати, супи та другі страви.
Після того як креветки охолонуть, їх поливають спеціальним соусом. Вони добре поєднуються з овочевими салатами, рисом, соєвим соусом.
Основний спосіб приготування креветок - варіння. Очищати креветок від панцира можна до і після варіння. Якщо їх варять в панцирі, готують 4%-ную підсолену воду (40 г, або 2 ст. Ложки, солі на 1 л води), а без панцира - 2%-ву. На одну частину креветок беруть 3-4 частини води.
Сирі креветки (розморожені на повітрі) при повільному кипінні варять у підсоленій воді (з моменту вторинного закипання) не більше 3 хв. Їстівне м'ясо знаходиться в черевці, покритому тонким панциром.
Варено-морожених креветок варять-5-10 хв. Креветки з провареним м'ясом спливають на поверхню. Після варіння креветок треба опустити на 2-3 хв у холодну воду, тоді легко буде відділити м'ясо від панцира і видалити кишечник.
 

Індикативні ціни на кокосове масло: Товар : кокосове масло рафінована Сорт
7 вересня 2010 Оновлення котирування на морепродукти з В'єтнаму. Продаж морепродуктів оптом за цінами виробника

В'єтнамські морепродукти і риба від виробника. Пропонуємо прямі поставки риби і морепродуктів з В'єтнаму від виробника.



 


У гробниці китайського імператора виявили арахіс Китайські вчені підтвердили, що виявлені в 1990 р. в одній із стародавніх
У світі є багато прикладів кооперації, коли виробники об'єднуються в один союз, картель,
Гострий гороховий суп з арахісом Спосіб приготування: Замочіть сухий горох на 8-10



Быстрая навигация: