Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



DROP-OFF CHARGE - Збір за повернення контейнера, що належить перевізнику, в місці відмінному від місця призначення, зазначеного в коносаменті перевізника.

HC - Хай Кьюб- контейнер підвищеної місткості. Дивіться в типах контейнерів.

TKL- Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до перевантажувального обладнання в порту відправлення / призначення; вартість перевезення включає крім фрахту завантаження / розвантаження з / на судно, не включає підвезення / відвоз до / від перевантажувального оборудованія.Данние умови перевезення часто використовуються в портах, контейнерні термінали (CY) в яких вилучені від лінії причальної стінки і доставка до / з місця завантаження / розвантаження є додатковою операцією.





Праздники сегодня

ДСТУ риба солона

По концентрації солі в тканинах розрізняють рибу
крепкосоление (понад 14% солі),
среднесоление (9-14%),
слабосоленую (5-9% солі).
Великий вміст солі в рибі міцного посолу унеможливлює використання цього продукту без вимочування.
Перш ніж вимочувати рибу, її слід промити, а якщо вона не випотрошена, обробити (видалити луску, нутрощі, голову, зябра). Велику рибу, як правило, розрізають на шматки.
вимочувати рибу найкраще в проточній воді: рибу кладуть у посуд з гратами і залишають під струменем з-під крана. Якщо ж рибу вимочують у змінному воді, то процес вимочування повинен тривати 10-12 год за умови, що воду міняють через кожні 2 ч.
Вимочування солоної риби супроводжується витягом з неї не тільки солі, а й інших розчинних речовин - білків і небілкових азотистих речовин. Втрати перших знижує харчову цінність продукту, друге - його смакові якості. Солона риба, втрачаючи в процесі вимочування сіль та інші розчинні речовини, поглинає воду, і тим самим маса її збільшується на 10-30%.
Солону оселедець перед вимочуванням обробляють; відрізають голову і разом з нею видаляють нутрощі. Черевну порожнину слід очистити від крові.
банкову і ящикові оселедець зазвичай не вимочують. Випатрану оселедець в цілому вигляді або окремими філе занурюють на 10-22 год у воду, яку треба змінити 2-3 рази-
Відомий старовинний спосіб прискорення процесу вимочування. Не знімаючи шкіри, оселедець розрізають уздовж хребта на дві половинки і вимочують у свіжому молоці або міцному підсолодженому чаї. Настій чаю містить дубильні речовини, що перешкоджають розм'якшенню м'якоті при вимочуванні. Молоко навпаки розм'якшує оселедець.
В окремих випадках філе крепкосоление маложирна оселедця можна замочити на 1-2 хв у невеликій кількості гарячої води. Оселедець розм'якшиться і стане більш ніжною на смак.
А тепер - про тонкощі приготування страв з солоної риби.
У солоної риби м'ясо сухіше, ніж у свіжої, тому здавна прийнято додавати в страви з солоної риби продукти, додають їм соковитість: рослинна олія, томат-пюре, вершки, всілякі соуси (польська, білий, сметанний з хріном та ін.) Переважно для солоної риби рослинне масло. І не тільки тому, що воно надає оселедця або солоної скумбрії соковитість і гармоніює з нею. Жир оселедця і деяких інших солоних риб містить ненасичені жирні кислоти. Серед них такі біологічно цінні, як ли-нульової і арахідонова. У рослинному маслі ж ара-хідоновая кислота зовсім відсутня, але зате багато олеїнової і лінолевої кислот. Тому поєднання оселедця з рослинним маслом підвищує біологічну цінність готуються господинею страв. Всілякі закуски з оселедця, кільки, салаки з рослинним маслом являє собою страви, збалансовані за вмістом жирних кислот.
гарніром до страв з солоної риби можуть служити картопля, зелений лук, кріп, свіжі помідори і огірки, зелень петрушки, ріпчасту цибулю, відварений буряк чи моркву, мариновані гриби, сирі терті яблука і варені яйця.
Оселедець та іншу солону рибу зазвичай подають на оселедницю з відвареною картоплею. З боків селедочниці укладають «парканчиком» гарнір із солоних огірків, відварений моркви. Блюдо прикрашають зеленню, ріпчастою цибулею, порізаною кільцями.
Деякі види солоної морської риби, наприклад, тріску, оселедець, зубатку, палтуса, скумбрію та інші, можна використовувати для приготування тушкованих, смажених і відварних страв. Відварювати рибу треба шматками, попередньо вимочивши її, на повільному вогні, у великій кількості води, постійно видаляючи накип. Якщо рибу варити на дуже сильному вогні, то м'ясо стане волокнистим і жорстким. Смачними виходять запіканки, приготовлені з солоної оселедця. Ця ж риба придатна і для смаження на решітці (грилі).
 

9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
Індикативні ціни на кокосове масло: Товар : кокосове масло рафінована Сорт
Індикативні котирування на деякі калібри арахісу з Індії: СОРТ Джава (JAVA)

Недорога кокосова продукція з Філіппін. Пропонується кокосова продукція ( кокосова стружка , кокосове масло) з Філіппін за дуже хорошими цінами. Детальну інформацію про компанію постачальника, умови постачання, оплати, терміни, ціни і т.п. Ви можете отримати за адресою.



 


Арахісове масло - дієтичний продукт Арахіс (Arachis), рід трав'янистих рослин сімейства метеликових. Отримують
Зараз морепродукти широко використовуються для приготування різноманітних страв і закусок. У них міститься
Арахісове масло - один з корисних продуктів для дітей Арахісове масло - один з корисних продуктів



Быстрая навигация: