Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CUT OFF TIME - Контрольний час завезення вантажу на термінал і оформлення відповідних документів на рейс.

FEU- еквівалентний обсягу сорокафутових контейнера.

OT - опен топ- тип контейнера. Дивіться в типах контейнерів.





Праздники сегодня

Морепродукти

Зараз морепродукти широко використовуються для приготування різноманітних страв і закусок. У них міститься велика кількість білків, жирів, мінеральних речовин, глікогену, мікроелементів, вітамінів D, PP, C, B. Погодьтеся, гарний набір для підтримки життєдіяльності нашого організму! Завдяки такому своєму корисного змісту морепродукти використовуються також і в лікувальному харчуванні. Але найбільший плюс, звичайно, в тому, що приготовлені з них страви мають відмінним смаком.

Все це робить морепродукти дуже привабливими для нас. Та чи кожен знає, як правильно підготувати їх до вживання? Як і з чим краще подавати на стіл? Почну з ракоподібних. До них можна віднести крабів, омарів, креветок, лангустів, річкових раків. У них дуже ніжне м'ясо, на смак трохи солодкувате.

Краби. Їх слід закладати в киплячу підсолену воду. Коли краби опустяться на дно і змінять свій колір на помаранчево-червоний, вогонь слід зробити маленьким і поварити їх таким чином 15-20 хвилин. Потім охолодити. Коли наші краби охолонуть, їх потрібно обробити. Для цього краба кладуть на спинку, відокремлюють у нього ніжки і клішні, розколюють, щоб витягти м'ясо, і видаляють хрящі. Потім слід відокремити черевну частину, видалити губчасті зябра і обережненько відокремити біле м'ясо. Для цього найзручніше буде скористатися голкою або зубочисткою.

Щоб «докопатися» до коричневого м'яса, слід сильно натиснути на ротову частину, щоб вона тріснула. Знаходиться усередині панцира хрящову перегородку потрібно видалити, після цього у вас вийде вийняти м'ясо. М'ясо крабів добре підходить для приготування салатів, супів, соусів. Так само шматочками краба можна прикрашати різні рибні страви. Дуже добре м'ясо крабів поєднується з майонезом, лимонним соком, яйцями і зеленню петрушки.

Можна просто красиво розкласти морепродукти на тарілочці і прикрасити зеленню.


Креветки. Креветки найкраще розморожувати повільно, наприклад в холодильнику. Так вони будуть втрачати менше вологи. Закладати їх слід в підсолену киплячу воду на 3-4 хвилини. Для того щоб відокремити їстівну частину, потрібно видалити у креветки голову і ніжки. Щоб відокремити панцир, його потрібно розкрити знизу. Якщо креветки великі, то у них з боку спинки потрібно видалити стравохід. Креветки, так само як і краби, широко використовуються для приготування салатів, супів, для прикраси рибних страв. Їх можна додавати в страви у відвареному або запеченому вигляді і навіть смажити.

Омари і лангусти. Розморожувати їх потрібно на повітрі або у воді. Але в ідеалі, звичайно, краще купувати їх у свіжому, незамороженої вигляді. Тоді вони мають найбільшу харчовою цінністю!

Закладають їх в киплячу підсолену воду й варять на повільному вогні 15-20 хвилин. Після варіння охолоджують і розбирають. Для цього їх розрізають уздовж навпіл. Шлунок і кишку видаляють. Відокремлюють клешні і ніжки, розколюють панцир. За допомогою голки або зубочистки витягають м'ясо, у тому числі із хвостової частини. Омари і лангусти хороші як в смаженому, так і у відварному вигляді. А їх панцирі можна додавати у бульйони для надання їм приємного аромату.

Так що дайте волю своїй фантазії і насолоджуйтеся отриманими творіннями! Ви отримаєте від страв з морепродуктами не тільки користь, а й гарний настрій.


 

3 серпня 2010 Оновлені котирування на арахіс з Індії. Продаж арахісу оптом за цінами виробника
30 серпня 2010 Оновлені котирування на китайський арахіс. Продаж китайського арахісу оптом за цінами виробника. Останній
№ з / п Найменування продукту Розміри см / шт ( Cm / pc ) Ціна

Прямі постачання кокосів з Філіппін. Продам філіппінську кокосову стружку і іншу продукцію: сухофрукти, бананові чіпси. Ціни, якісні показники, умови поставки, оплати, терміни, приклади сертифікатів представлені за адресою.



 


Варений арахіс корисніше смаженого Варений арахіс - традиційне ласощі в південних штатах США - не тільки
Основні країни-виробники арахісу Нижче наведена інформація за питомою вагою основних держав, які займаються
Чим корисні сушені банани Як свіжі, так і сушені банани багаті натуральним цукром, який



Быстрая навигация: