Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



COC- Контейнер перевізника, вартість використання контейнера включається у фрахт.

FR- FLAT RACK - тип контейнера- дивіться в типах контейнерів.

POD- Порт вивантаження.





Праздники сегодня

Анчоус

Анчоус (лат. Engraulis)- рід пелагічних морських риб сімейства анчоусовие загону сельдеобразних. Складається з 8 дуже близьких видів, які населяють прибережні помірні води обох півкуль:
-європейський анчоус, або хамса, (Engraulis encrasicolus);
-японський анчоус (Engraulis japonicus);
-Капській анчоус (Engraulis саpensis) живе в атлантичних водах Південної Африки;
-австралійський анчоус (Engraulis australis)- вздовж південних берегів Австралії та Нової Зеландії;
-каліфорнійський анчоус (Engraulis mordax),
-перуанський анчоус (Engraulis ringens),
-сріблястий анчоус (Engraulis eurystole)
-і аргентинський анчоус (Engraulis anchoita) водяться біля узбережжя Америки.

Всі анчоуси мешкають в деякому віддаленні від берегів, ніколи не виходячи у відкритий океан; зустрічаються при температурі води від 6 до 22 ° С. Здійснюють добові (вертикальні) і сезонні міграції. Максимальна довжина анчоусів не перевищує 20 см, але чисельність цих стайнях риб дуже велика. За загальній масі всіх особин вони посідають перше місце серед риб, а за кількістю примірників поступаються тільки деяким дрібним глибоководним рибкам, зокрема ціклотонам (Cyclothone). Всі анчоуси - планктофагов і грають важливу роль в морських трофічних ланцюгах, в свою чергу служачи їжею для хижих риб, дельфінів, кальмарів і морських птахів. Плодючість - 20-30 тис. ікринок.

Європейський анчоус

Європейський анчоус чи хамса (Engraulis encrasicolus) живе у східній Атлантиці від Канарських островів і Марокко до Біскайської затоки, в Середземному і Чорному морях; в літній час заходить у Північне (до берегів Південної Норвегії), Балтійське та Азовське моря. Водиться також в Індійському океані біля берегів Сомалі.

Звичайна його довжина - 12-15 см. зграєва прибережна риба, анчоус щорічно здійснює міграції від місць зимівлі до місць нересту та нагулу. Влітку переміщається на північ, піднімаючись у верхні шари води; взимку - на північ, опускаючи до глибини 400 м. Нерест з квітня по листопад. Дозріває на 2-му році життя. Харчується зоо-і фітопланктоном. Тривалість життя - 3-4 роки. Важливий об'єкт промислу, особливо в Середземному і Чорному морях.

В Азовському морі зустрічається одна з різновидів європейського анчоуса - азовська хамса. Ця риба проводить в Азовському морі тільки літо, там вона активно харчується, там же відбувається ікрометання (у червні-липні) і нагул мальків. Восени азовська хамса йде через Керченську протоку в Чорне море і залягає в зимувальні ями. Зимівля азовської хамси в різні роки відбувається в різних районах, але велика її частина зазвичай залишається на зиму в районі Новоросійська або дещо південніше. Під час міграцій хамса рухається величезними косяками, які супроводжують морські птахи (чайки і буревісники), а також дельфіни.

Японський анчоус

У водах Росії, на півдні Охотського моря живе також японський анчоус (Engraulis japonicus), який широко поширений в Японському, Жовтому і Східно-Китайському морях і біля тихоокеанського узбережжя Японії. Ця риба також живе всього 2-3 роки і зовні майже не відрізняється від європейського анчоуса. Нереститься японський анчоус в межах великого ареалу, від Тайваню до Південного Сахаліну. Нерест біля узбережжя Сахаліну відбувається з липня по жовтень при температурі води 14-19 ° C. Дозріває на 2-му році життя; харчується, головним чином, планктонними веслоногими рачками, а також ікрою та личинками інших риб і безхребетних. Основний його вилов ведеться у водах Китаю (протоку Бохай), Японії (біля тихоокеанського узбережжя о. Хонсю і у Внутрішньому морі) і Південної Кореї.

Перуанський анчоус

Перуанський анчоус (Engraulis ringens) u0026 mdash ; наймасовіша з усіх що живуть на Землі риб.

Його висока чисельність пояснюється особливими умовами існування: він живе біля берегів Перу та Північного Чилі, де активно йдуть процеси підйому до поверхні багатих поживними речовинами (солі азоту, фосфору, кремнію) глибинних вод. В результаті тут розвивається величезна кількість фітопланктону, що становить основну їжу цієї риби, яка на відміну від інших анчоусів воліє харчуватися не зоопланктоном, а мікроскопічними водоростями. До того ж перуанський анчоус майже не має харчових конкурентів, так як прибережні води в межах його ареалу помітно охолоджені в порівнянні з сусідніми районами відкритого океану. Температура тут коливається від 16-23 ° С влітку до 10-18 ° С взимку, і тропічні планктофагов не можуть існувати в таких умовах. Мало тут і хижих риб, тому основними його хижаками виступають рибоядние птиці - баклани, олуші, пелікани, чайки, у величезних кількостях гніздяться по берегах Перу і Чилі. Перуанський анчоус не робить значних міграцій. Нерест цього виду сильно розтягнутий, але основний його пік припадає на літні місяці. Як і інші анчоуси, він має невелику тривалість життя; звичайна його довжина - 14-15 см.

Промисел

Анчоуси - одна з найважливіших груп промислових риб. У 1970-1971 рр.. їх щорічний вилов досяг 12-14 млн. тонн, з яких 11-13 млн. тонн припадали на перуанського анчоуса. У 1980-х рр.. у зв'язку з надмірним виловом при несприятливій зміні клімату запаси цього виду зменшилися, але до 1990-их рр.. майже відновилися в колишньому обсязі. Істотну роль у промислі грають також європейський і японський анчоус. Тропічні види мають лише місцеве промислове значення. Ловлять анчоусів головним чином кошельковими неводами.

Цінність анчоусів як об'єкта рибальства в значній мірі визначається високою жирністю цих риб. Так, азовська хамса восени після закінчення нагулу містить 23-28% жиру. Смакові якості цих риб досить високі. Ще в античний час середземноморські анчоуси високо цінувалися в солоному вигляді і для приготування соусу гарум; в Японії і Кореї анчоуси традиційно вживаються в їжу. Однак, анчоуси йдуть у їжу далеко не скрізь. Майже весь улов перуанського анчоуса, наприклад, реалізується на виготовлення рибного борошна для годування худоби й добрива полів. Багато тропічних анчоусів, а також японського і каліфорнійського анчоуса йде на корм для культивованих видів риб і на приманку для тунцеловного промислу.


 

1. Філе пангасіуса / Pangasius fillets (one 20 ' FCL) Специфікація і ціни: Skinless,
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами
16 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосову стружку. Продаж кокосової стружки оптом за цінами

Поставка китайського арахісу, сухофруктів і морепродуктів від виробника. Пропонується: арахіс (в шкірці, довгий, круглий, смажена, бланшований), сухофрукти (сушені яблука, груші, курага, персики та ін), морепродукти (жовтий полосатик, ставридка, сушений кальмар скибочками, стружкою, кільцями та ін.) Поставки продуктів здійснюються контейнерними нормами. Ціни виробника, оплата акредитив або передоплата.



 


Горіхова комора З наукової точки зору арахіс - зовсім не горіх, а однорічна трава сімейства
Дуже цінним продуктом є морський гребінець, особливо м'язів (м'ясо) гребінця, в якому міститься
Арахіс стали вирощувати в Одесі раніше всіх Сторіччям раніше арахіс був привезений



Быстрая навигация: