Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



ETD- Передбачувана дата відходу.

NVOCC- Перевізник, що володіє певним обсягом вантажних приміщень на судні, яким він не володіє і не керує, що володіє правом видання бортових коносаментів.

SHIPPER- Відправник- особа, яка фактично або номінально надає вантаж до перевезення, а також направляє інструкції перевізнику.





Праздники сегодня

Морепродукти - річ надзвичайно вишукана і корисна

Морепродукти - річ надзвичайно вишукана і корисна. Страви з цих продуктів хороші і за святковим столом, і при дієтичному харчуванні. Це легка і смачна їжа. Але щоб вони вийшли дійсно смачними, потрібно дотримуватися при їх приготуванні деякі правила. У статті «Як підготувати морепродукти до вживання? Ракоподібні »ви зможете знайти інформацію про крабів, креветки, омари, річкових раках і лангустів. У цій статті мені хотілося б написати про молюсків. Розповімо про такі молюсків, як кальмари, мідії, морські гребінці і трепанги. До речі, молюсків дозволяється їсти під час великого посту, але тільки по суботах і неділях, коли допускається загальне послаблення в строгості поста. Кальмари. Як правило, кальмари мають масу до 350 грамів. Але зустрічаються й такі, які сягають 750 грамів. Їх слід правильно зберігати й обробляти, тому що від цього залежить якість приготованих страв. Морожених кальмарів краще розморожувати на повітрі або в воді при температурі 18-20 градусів. Після того як вони Отта, у них видаляють нутрощі. Щоб позбутися від шкірки, слід ошпарювати їх гарячою водою протягом 4-5 хвилин, безперервно помішуючи. Після ошпарювання промити холодною водою. Якщо ви хочете знизити втрату маси, то в такому випадку ошпарювати кальмари потрібно не більше 30 секунд, після чого також промити холодною водою. Правда, при такому варіанті кальмари набувають рожеве забарвлення. Кальмари слід запускати в киплячу підсолену воду і варити на слабкому вогні протягом 2-3 хвилин. На один кілограм кальмарів беруть два літри води. Охолоджувати їх потрібно у відварі. Так само кальмарів можна варити на пару. Це займе близько 7-10 хвилин. Перед смаженням кальмари слід відварювати протягом лише однієї хвилини, щоб м'ясо не було жорстким. Кальмари можна додавати в різні салати, вінегрети, супи. Вони дуже добре поєднуються з овочами, крупами, бобовими, рибою і сиром. Морський гребінець. Це звичайна двостулкова черепашка. М'ясо в нього дуже ніжне і смачне. Їстівні частини є мускул і мантія. Відварюють його в киплячій підсоленій воді протягом 7-10 хвилин. У воду для кращого смаку і аромату слід додати коріння і спеції. Після варіння молюски охолоджують і нарізають. Морський гребінець дуже добре підходить для приготування делікатесних страв і закусок, салатів, перших страв. Також їх можна запікати і смажити. Мідія. За смаком мідії нагадують білок вареного яйця з риб'ячим присмаком. У них міститься велика кількість йоду, тому рекомендується вживати мідії в лікувально-дієтичних цілях. Особливо хворим на атеросклероз. У їжу вживається, як і у морського гребінця, мускул і мантія. Перед приготуванням раковини мідій слід перебрати, зчистити ножем забруднення, залити холодною водою і витримати кілька годин. Після цього ще раз промити і відварити. Відварюють мідії в киплячій підсоленій воді протягом 15-20 хвилин. Тепер можна відкрити раковини і вийняти з них м'ясо, ще раз промивши, але вже в кип'яченій воді. Мідії також добре підходять для приготування салатів, холодних і гарячих закусок, супів. Трепанги. Це представники голкошкірих молюсків. Вони мають видовжену округлу форму, за що їх прозвали морськими огірками. На смак м'ясо їх схоже на хрящі осетрових риб. Трепанги можуть продаватися в сушеному вигляді. Сушені трепанги вкриті вугільним порошком, його використовують у процесі сушіння. Тому перед використанням їх необхідно ретельно промити теплою водою. Потім їх потрібно залити холодною водою і залишити в ній для набухання на добу. Протягом доби воду слід поміняти 2-3 рази. Їх маса повинна збільшитися приблизно в п'ять разів. На наступний день їх потрібно буде дістати з води і зачистити - розрізати вздовж черевця і видалити залишки нутрощів, після чого промити ще раз. Трепангів опускають у киплячу підсолену воду й варять на повільному вогні протягом 2-3 годин. Коли м'ясо стане м'яким - трепанги готові, і їх можна використовувати для приготування страв. Приготувати з трепангів можна соуси і холодні страви, їх можна також гасити і смажити. Сподіваюся, тепер для вас не складе труднощів підготувати морепродукти до вживання. Вони урізноманітнюють ваш повсякденний стіл і стануть гарною прикрасою на святковому вечері.
 

№ з / п Найменування продукту Розміри см / шт ( Cm / pc ) Ціна
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами
16 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосову стружку. Продаж кокосової стружки оптом за цінами

Продам рибу і морепродукти. Продам рибу і морепродукти контейнерними партіями безпосередньо від виробника. Контракт на поставку укладається з виробником без посередників.



 


Сушка фруктів - це недорогий і простий спосіб їх зберігання. У сухофруктах значною мірою зберігаються
Арахісове маслоОреховую пасту одержують із смаженого арахісу перемелюванням його в пасту. Існують
Сухофрукти нам допоможуть



Быстрая навигация: