Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CBM- Метр кубічний- естесствено в метричній системі.

NVOCC- Перевізник, що володіє певним обсягом вантажних приміщень на судні, яким він не володіє і не керує, що володіє правом видання бортових коносаментів.

POD- Порт вивантаження.





Праздники сегодня

Риба пангасіус в пивному клярі

Риба пангасіус в пивному клярі

Приблизний час приготування: 60 хвилин
Інгредієнти, використовувані в рецепті:
У приципу годиться будь-яка морська риба, але пангасіус (один з видів морського окуня) не сухий і безкісткової - вибрала його.
Риба (філе)- 700 гр.
Лимон - 1 шт. (Вичавити сік)
Пиво - 100 гр.
Яйця - 3 шт.
Борошно - приблизно 1 склянка
Рослинна олія (для смаження)- 100 гр.
Сіль, перець - за смаком

Приготування:
Філе пангасіуса помити, порізати порційно, посолити, поперчити і замаринувати в лимонному соці (приблизно на 30 хв.)
Яйця всбіть з пивом, додати трохи солі (на кінчику ножа).
На сковороді розжарити рослинна олія.
Шматочки пангасіуса мочати по черзі: в яєчно-пивну суміш, в борошно і знову в суміш.
Обсмажити з двох сторін на середньому вогні (трохи більше ніж середньому, інакше жир буде вбиратися в кляр).
Викласти на блюдо, прикрасити зеленню. Можна посипати мелкопорезаним укропчиком, скропити лимонним соком.
Примітка:
Пиво в цьому рецепті не тільки для аромату, воно ще й "відштовхує" жир при смаженні, що дуже непогано якщо риба сама по собі жирненькие. Пангасіус дуже ніжний виходить, а кляр виходить гарний, в "бульбашках", смаку пива зовсім не чуствует (пиво майже повністю випаровується при смаженні).
Передбачаю зауваження, що кляр - це суміш вже з борошном, ну що ж, у мене мука окремо, яйця з пивом окремо - так краще виходить.
Подавати таку рибу краще з овочевими салатами легкими.
Приємного апетиту!


 

31 серпня 2010 Оновлені котирування на сухофрукти з Китаю. Продаж сухофруктів з Китаю оптом за цінами виробника
Сухофрукти Ціна
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами

Продам арахіс з Китаю. Продаж арахісу врожаю 2010 в асортименті. Мінімальний об'єм- 1 контейнер. Ціни виробника. Калібр арахісу- будь-хто. Ідею ціни можна побачити за адресою.



 


Арахісове масло - природний антидепресант Арахісове масло дійсно містить ряд корисних
Горіхова комора З наукової точки зору арахіс - зовсім не горіх, а однорічна трава сімейства
Гострий гороховий суп з арахісом Спосіб приготування: Замочіть сухий горох на 8-10



Быстрая навигация: