Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CUT OFF TIME - Контрольний час завезення вантажу на термінал і оформлення відповідних документів на рейс.

OGC- Негабаритний вантаж.

REPO- Повернення порожнього контейнера в найближчий сток перевізника після вивантаження.





Праздники сегодня

Сухофрукти нам допоможуть

Сухофрукти нам допоможуть

Сухофрукти - корисна заміна свіжих фруктів, які ще тільки починають з'являтися в продажу...

Сухофрукти треба брати тільки хорошої якості. Не купуйте тьмяні, лежані або неприродно блискучі, маслянисті на дотик. Розмочувати сухофрукти треба в невеликій кількості окропу. Рідини повинно бути вдвічі більше, ніж фруктів. Заливши їх водою, залиште на 15-45 хвилин. Ще один хороший спосіб відновлення - залити сухофрукти яблучним соком і залишити на ніч.

Абрикоси сушені (курага, кайса, урюк)- винятково корисний продукт, багатий залізом, бета-каротином і клітковиною. Курага дуже корисна для судин мозку. У цьому сухофрукти багато фосфору, магнію, кальцію, які беруть активну участь в передачі нервових імпульсів, а також в обмінних процесах. Для поліпшення пам'яті та підвищення працездатності корисно з'їдати приблизно 50 г кураги щодня. Вона необхідна тим, хто страждає на ішемічну хворобу серця, аритміями, гіпертонією. Курагу добре включати також в раціон при хворобах нирок, ожирінні.

{Чорнослив 13} не повинен мати димного і горілого присмаку. Хорош пружний, не сухий, але й не вологий, з природним блиском. Заслужену славу приніс чорносливу його виражений проносний ефект. Але це не єдина перевага. Він служить також хорошим джерелом заліза і бета-каротину. Чорнослив подають не тільки на десерт, але і додають в м'ясні страви. Плов і спекотне набувають завдяки йому пікантний смак.

{Ізюм 13} буває різний - світлий, темний, синій, з кісточками і без них. Той, що з кісточками, годиться тільки в компоти. Ізюм багатий залізом і підвищує поживну цінність будь-яких страв. Для кращого «товарного вигляду» продавці іноді додають йому блиску за допомогою рослинних жирів. Це можна відчути на дотик, але особливо помітною виверт стає при промиванні, коли на воді з'являються масляні плями й райдужні розводи.

{Інжир 13} ( фіги) багатий калієм, залізом і клітковиною. Дуже високо в ньому вміст кальцію. Інжир з гарячим молоком корисний при кашлі, особливо дітям.

{Фініки 13} - найкалорійніший сухофрукт, тому любов до нього слід утримувати в розумних межах. Він багатий калієм, корисним для серця. Цей фрукт містить до 90% вуглеводів, які є джерелом енергії. Тому він добре відновлює сили, покращує працездатність, а отже, необхідний тим, хто багато працює і активно займається спортом. Гарні фініки і для зубів - що містяться в ньому речовини зміцнюють ясна та зубну емаль, запобігають розвитку карієсу і пародонтиту. Вони сприяють збереженню зору і слуху.

Спробуйте приготувати кілька блюд із сухофруктів:

? Салат з ананасів і родзинок.

Склад: 70-100 г розмоченого родзинок, 300 г консервованих ананасів, 2 апельсини, 3 помідори, качан зеленого салату, чайна ложка лимонного соку, 3-4 столові ложки майонезу, сіль за смаком.

Очищені апельсини розділіть на часточки, видаліть насіння. Кожну часточку розріжте навпіл, а потім змішайте з родзинками і з нарізаними кружечками ананасами і помідорами. Збризніть лимонним соком, посоліть, перемішайте і поставте на півгодини в холодильник. Промиті і обсушені листя салату красиво розташуйте на блюді, викладіть заправлений майонезом салат і подавайте до столу.

? Рисовий пудинг з інжиром.

Склад: 70 г інжиру, велика груша, стакан рису, 2 склянки молока, 2 яйця, 2 столові ложки цукрового піску, тертий мускатний горіх (за бажанням), сіль за смаком.

Промитий рис залийте невеликою кількістю води і варіть 10 хвилин на помірному вогні. Злийте воду, додайте в рис гаряче молоко, сіль, цукор і, помішуючи, варите ще 20 хвилин. Вимийте інжир, злегка обсушіть і розріжте ягоди на чотири рівні частини, а очищену від шкірки і серцевини грушу наріжте кубиками. Все змішайте з готовим рисом. Викладіть пудинг у форму, змащену рослинним маслом і посипану сухарями. Зверху залийте збитими яйцями, посипати тертим мускатним горіхом і запікайте в духовці при 175оС протягом півгодини. Готовий пудинг остудіть. Подавайте з солодким соусом, варенням, джемом.

? Желе з кураги і джему.

Склад: 50 г розмоченої кураги, 5 столових ложок джему (краще персикового), столова ложка подрібненої апельсинової цедри, 15 г желатину, півлітра води.

Замочіть желатин в невеликій кількості холодної кип'яченої води і залиште набухати на 25-30 хвилин. Розчиніть джем в гарячій воді, доведіть до кипіння, додайте набряклий і віджатий желатин, апельсинову цедру. Знову доведіть до кипіння, помішуючи ложкою. Гарячий сироп процідіть, злегка остудіть і розлийте у формочки, на дно яких попередньо покладіть розмочену курагу. Поставте формочки в холодильник, застигле желе подавайте на десерт

Ірина ОРЛОВА


 

Індикативні ціни на кокосове масло: Товар : кокосове масло рафінована Сорт
Сухофрукти Ціна
Індикативні котирування на індійський родзинки: Базис поставки:

Продаж аргентинського арахісу. Прямі поставки. Продам аргентинський арахіс урожаю 2010 в асортименті. Калібри ядер арахісу- 38/42, 40/50, 50/60, 60/70, 70/80, 80/100, колотий.



 


Пангасіус з яблуками і корицею Вам будуть потрібні : філе пангасіуса
По концентрації солі в тканинах розрізняють рибу крепкосоление (понад 14% солі), среднесоление (9-14%), слабосоленую
Арахіс, або земляний горіх Бобові - Fabaceae (Leguminosae). Народні назви : земляний



Быстрая навигация: