Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



DC- Сухий контейнер- тип контейнера.

LCL- Часткове завантаження контейнера, в одному контейнері слід вантаж декількох відправників на адресу кількох одержувачів.

WM - Основа для нарахування фрахту- вага або об'єм, застосовується в залежності від того, який показник (вага або об'єм) більше.





Праздники сегодня

Сухофрукти. Фруктовий гербарій

Сухофрукти. Фруктовий гербарій

ТЕКСТ: ОЛЕНА ТРОФІМОВА / / ФОТО: ДМИТРО ТЕРНОВИЙ

ФРУКТОВИЙ ГЕРБАРІЙ

Взимку ми починаємо серйозно замислюватися про додаткової підгодівлі свого організму. Звичайно, баночка з полівітамінами ніколи не завадить, але ж є і натуральні засоби, які до того ж є ще й справжніми ласощами. Це - сухофрукти

НЕ МОЖЕТЕ ЖИТИ без солодощів? ВИБЕРІТЬ НАЙКРАЩІ

Про те, що сухофрукти - цінний продукт харчування, люди знали ще в давнину. Так, щоденний раціон будівельників пірамід включав пиво, часник іѕ жменьку фініків. Пиво заповнювало втрату рідини, часник боровся з інфекцією, а висушені плоди давали енергію, якої цілком вистачало для виконання важкої роботи.

Проте саме сьогодні сухофрукти переживають друге народження. Тому що тільки тепер, коли турбота про здоров'я стала правилом хорошого тону, а наша любов до солодкого так і не збирається нікуди зникати, для нас нарешті відкрилися по-справжньому унікальні властивості цього чарівного ласощів.

Натуральні біодобавки

Сухофрукти - абсолютно натуральний продукт, в якому немає барвників, стабілізаторів, емульгаторів, нітритів і штучних добавок. Фактично це ті ж фрукти, тільки без води. Звичайно, в процесі сушіння частина вітамінів неминуче втрачається, але тільки частину. У той час як цінні мікроелементи, такі як кальцій, залізо, натрій і магній, а також клітковина і пектин, зберігаються в повному обсязі.

Тому сухофрукти - це справжній природний концентрат корисних речовин. Так, наприклад, всього 50 г сушеної вишні здатні задовольнити добову потребу в кобальті, вітаміні B6 і магнії, а кілька плодів кураги - в калії і залозі.

З'їдаючи ж в день по 5 штук чорносливу, інжиру, фініків або кураги, ви назавжди забудете про проблеми з кишечником: що містяться в них рослинні волокна протидіють запорів і регулюють роботу шлунково-кишкового тракту.

Крім того, вже через 10 днів такої дієти посвіжішає особа, зміцняться нігті і волосся, а все завдяки високому вмісту в сухофруктах кальцію. Однак оскільки вони відносяться до категорії концентрованих продуктів, вживати їх потрібно помірно.

Особливо це відноситься до фінікам і інжиру - у великих кількостях {від 7 штук в день} вони можуть спровокувати головний біль.

ЗЛОЧИН БЕЗ ПОКАРАННЯ

Побалувати себе чим-небудь смачненьким... Іноді це «злочинне» бажання поглинає нас цілком і штовхає на крайнощі, наприклад на покупку торта або коробки шоколадних цукерок. Щоб цього не траплялося, тримайте під рукою сухофрукти.

Вони солодкі, але в них зовсім не той цукор, який ми звикли називати «білою смертю», а не шкідливіші його варіанти - фруктоза і глюкоза. Ці вуглеводи не підвищують рівень інсуліну в крові і тому не викликають гіперглікемічний синдром, як звичайні солодощі.

Ось чому їх можна поєднувати з жирами, навіть дотримуючись роздільного харчування. І нехай сухофрукти калорійні, але це зовсім не «порожні» калорії. Якщо вибирати між шоколадними цукерками і сухофруктами, то другий варіант при якому розкладі буде менш трагічний для фігури.

СУЦІЛЬНІ ПЛЮСИ

Є у сухофруктів та інші безперечні переваги. По-перше, їх можна довго зберігати, причому при кімнатній температурі. Вони практично не втрачають своїх властивостей протягом року.

Єдина вимога: у жодному випадку не тримаєте їх у поліетилені, краще помістіть в полотняний мішечок, попередньо замочений в міцному соляному розчині, а потім висушений,- це захистить їх від гниття.

По-друге, малий обсяг {в 3-6 разів менший, ніж у свіжих фруктів} дозволяє економити місце на кухні і не вимагає громіздкої тари. І по-третє, їх зручно брати з собою в офіс - вони не течуть, не мнуться і при цьому поміщаються в будь-яку сумку.

Ізюм містить велику кількість бору, що перешкоджає розвитку остеопорозу, так як при його дефіциті порушується засвоєння організмом кальцію. У ньому також багато калію, магнію та марганцю - останній необхідний щитовидній залозі.

ЦІЛЮЩІ ВЛАСТИВОСТІ
Всі сухофрукти надзвичайно корисні, але кожен - по-своєму

ФИНИКИ

ФІНІКОВ як джерело енергії перевершують всі інші сухофрукти. Містять всі вітаміни, окрім E і H, але особливо багато в них В5, який підвищує работоспособноть і підсилює концентрацію уваги. До того ж у цих сухофруктах виявлені речовини, близькі за своєю структурою до аспірину. Не випадково стародавні цілителі використовували їх для лікування застуди та головного болю.

ПАПАЙЯ

Папайя активізує білковий обмін, зміцнює імунітет, підвищує сексуальну активність.

ГРУША

ГРУША сприяє виведенню з організму важких металів і токсинів. У ній багато нерозчинної клітковини, яка нормалізує роботу кишечника.

ЧЕРНОСЛИВ

ЧОРНОСЛИВ багатий баластними речовинами, а також вітамінами групи В. Оптимізує вуглеводний обмін, усуває відчуття тривоги, підвищує стійкість організму до стресових ситуацій.

ИНЖИР
Інжир нормалізує діяльність щитовидної залози, а також запобігає розвитку ракових клітин, що підтверджується останніми науковими дослідженнями. Містить ферменти, що стимулюють травлення. У народній медицині його з успіхом застосовують для виведення кишкових паразитів і лікування бронхіту.

КУРАГА, УРЮК, КАЙСА

курага, урюк, Кайса - чудові джерела калію, каротину, фосфору, кальцію, заліза, а також вітаміну В5, який, крім додання бадьорості, сприяє ще й спалюванню жиру в організмі. Крім того, науково доведено, що регулярне вживання сушених абрикосів значно зменшує вірогідність розвитку раку. А завдяки рослинним волокнам ці сухофрукти також ідеально очищають кишечник.

ВИШНЯ

ВИШНЯ завдяки що входять до її складу антоцианам і антоціаніди відновлює сполучну тканину і нейтралізує дію вільних радикалів, надаючи омолоджуючий ефект.


НАРОДНІ ЗАСОБИ

При застуді і бронхіті
4-5 шт. інжиру запарити в 1 склянці молока, потім розтерти, приймати по півсклянки в теплому вигляді 2-4 рази на день. Замочити в молоці родзинки на 1 годину. Потім родзинки з'їсти, а молоко випити теплим.

При запорах
100 г чорносливу або кураги розмочити і з'їсти на ніч. Пропустіть чорнослив і курагу через м'ясорубку, отриману масу покладіть в банку, яку слід зберігати в холодильнику. Їжте цю суміш по 1-2 ст. л. вранці і ввечері, запиваючи соком або чаєм.

При занепаді сил
Візьміть по 200 г інжиру, чорносливу та кураги. Подрібніть, але не в м'ясорубці - це погіршить лікувальні властивості фруктів. Додайте 25 г рубаних волоських горіхів. Зберігайте в скляній банці в холодильнику. Починайте день з 1 ст. л. {З гіркою} суміші.


ПОРАДИ КОРИСТУВАЧУ

1. Перед вживанням ретельно промийте сухофрукти, щоб очистити від бруду, а також видалити сірку і хімікати, якими їх нерідко обробляють в процесі сушіння. Після чого замочіть на 1-2 години в холодній воді. Тоді вони краще засвояться.

2. Якщо ви хочете зробити компот з сухофруктів, то не треба їх варити. Просто залийте окропом і щільно накрийте кришкою.

3. Щоб не переїдати, перед обідом або вечерею перекусіть сухофруктами. Вміщені в них прості вуглеводи швидко проникають у мозок і створюють відчуття ситості.

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР

1. НАЙКРАЩЕ зупиняти вибір на ХОРОШИХ ЯКІСНИХ Сухофрукти, продаються в спеціальній упаковці. «Фірмовий» продукт виготовляється з особливих технологій, які найбільш повно зберігають всі коштовні якості «першоджерела».

2. СВІТЛИЙ ФРУКТИ, ЗОКРЕМА КУРАГА, під час сушіння неминуче темніють, тому їх обробляють діоксидом сірки. Якщо ви хочете захистити себе від «хімії», вибирайте курагу сірого кольору.

3. КУПУЮЧИ ТОВАР НА РИНКУ, будьте пильні:
якщо плоди пересушені, значить, були порушені умови виготовлення або зберігання; винний присмак, що викликається особливими ферментами, свідчить про недостатньо якісної обробки сировини; розітріть м'якоть плоду між пальцями: якщо сухофрукти забруднені личинками комах, то їх буде легше помітити.

4. Ананаси, папайя, КАВУН, МАНГО, ГРУШІ І ДЕЯКІ ІНШІ ВИДИ ФРУКТІВ, які зараз у великій кількості продаються в магазинах, не є сухофруктами в істинному розумінні цього слова. Це цукати, так як їх спочатку зацукровують і лише потім висушують.

СТРАВИ З СУХОФРУКТІВ

ПЕЧЕНЯ з сухофруктами В яблучному соку
250 мл плодово-ягідного оцту
2 нашатковані цибулини
2 ст. л. прянощів для м'яса
2 ст. л. цукру
1 кг пісної телятини
Сіль, перець за смаком
2 ст. л. рослинного масла
125 мл м'ясного бульйону
50 г пряників
250 г сухофруктів
125 мл яблучного соку

Оцет перемішайте з 500 мл води і закип'ятити. Додайте цибулю, прянощі і цукор. Охолодіть і залийте м'ясо маринадом. Поставте в холодильник на 2 дні. М'ясо обсушити, натріть сіллю і перцем, обсмажте на рослинному маслі.

Влийте 125 мл маринаду, бульйон і насипте розкришені пряники. Накрийте кришкою і тушкуйте 75 хвилин. Викладіть м'ясо на блюдо. Закип'ятіть сухофрукти в яблучному соку, перемішайте з соком від жаркого і трохи поваріть. Подавайте м'ясо разом з соусом із сухофруктів.


ПЛОВ з сухофруктами і горіхами
300 г рису
2 ст. л. рубаних волоських горіхів
120 г сухофруктів
4 ст. л. меду
60 г легкого масла
Сіль за смаком

Рис залийте 4 склянками води. Додайте горіхи, сухофрукти, мед, масло і сіль. Поставте в мікрохвильову піч на 35 хвилин. У процесі приготування 2-3 рази перемішайте.

Мус із СУХОФРУКТІВ
300 г суміші сухофруктів
3 яєчних білка
1 ч. л. желатину
2 ст. л. лимонної цедри
Лимонна кислота і цукор

Промиті сухофрукти злегка проваріть, потім протріть через сито, додайте цукор і лимонну кислоту. Збийте яєчні білки, додаючи по ложці охолоджену масу з сухофруктів. Змішайте з набряклим у воді желатином. Охолодіть, потім прикрасьте звареними в сиропі фруктами.


 

3 серпня 2010 Оновлені котирування на арахіс з Індії. Продаж арахісу оптом за цінами виробника
9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
16 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосову стружку. Продаж кокосової стружки оптом за цінами

Арахіс з Аргентини за вигідними цінами. Оптові поставки ядер арахісу сорти Раннер (калібри 38/42, 40/50, 50/60, 60/70, 70/80, 80/100, колотий), бланшованого арахісу сорту Раннер (калібри 38/42, 40/50, 50/60, колотий), арахісу сорти Редскін (з червоною шкірочкою, калібри- 60/70, 70/80, 80/100), високоолеінового сорти ядер арахісу, високоолеінового арахісу бланшованого, арахісу в шкірці.



 


Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх
Харчова цінність горіхів Найменування Білки,
Філе пангасіуса Соковите філе пангасіуса - поживний і ситний



Быстрая навигация: