[error]
Cушiння груш

Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Cушiння груш

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

Cушiння грушCушiння грушCушiння груш

       
Cушiння груш

Cушiння груш

Cушiння груш

Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет
Cушiння груш

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 

Cушiння груш

Cушiння груш

DROP-OFF CHARGE - Збір за повернення контейнера, що належить перевізнику, в місці відмінному від місця призначення, зазначеного в коносаменті перевізника.

NVOCC- Перевізник, що володіє певним обсягом вантажних приміщень на судні, яким він не володіє і не керує, що володіє правом видання бортових коносаментів.

SHIPPING REQUEST- Інструкції з відправлення вантажу- є основою для заповнення коносамента.


Cушiння груш
Cушiння груш

Праздники сегодня

Cушiння груш
Cушiння груш

Сушка фруктів

Сушка фруктів - це недорогий і простий спосіб їх зберігання. У сухофруктах значною мірою зберігаються вітаміни, які містяться у свіжих фруктах, їх використовують для лікувального харчування при хворобах серця, нирок, печінки, шлунка. А також для підтримки молодості і краси.

Дієтологи стверджують, що краса шкіри і волосся починається з шлунка. Тобто важливо правильно харчуватися. Сухофрукти - великі помічники для жінки, щоб чудово виглядати. Вже через 10 днів споживання сухофруктів можна помітити, як посвіжішає особа, зміцняться нігті і волосся. Все це за рахунок високого вмісту в них кальцію.

Необхідно пам'ятати, що сухофрукти відносяться до категорії концентрованих, до того ж солодких продуктів. Однак у них зовсім не той цукор, який ми звикли класти в чай, а фруктоза і глюкоза, які є корисними вуглеводами, не підвищують рівень інсуліну в крові. Сухофрукти калорійні, але це не ті «шкідливі» калорії, як в цукерках і тістечках.

Куплені в магазині чи на ринку сухофрукти треба обов'язково промивати теплою водою. Найкраще зупиняти вибір на хороших, якісних сухофруктах, що продаються в спеціальній упаковці. «Фірмовий» продукт виготовляється з особливих технологій, які максимально зберігають всі коштовні якості фрукта. Світлі фрукти, зокрема курага, під час сушіння неминуче темніють. Для придбання «товарного вигляду» їх часто обробляють діоксидом сірки. Якщо ви хочете захистити себе від «хімії», вибирайте курагу темного кольору. Купуючи товар на ринку, будьте пильні:
Якщо плоди пересушені, значить, були порушені умови виготовлення або зберігання;
Винний присмак, що викликається особливими ферментами, свідчить про недостатньо якісної обробки сировини;
Розітріть м'якоть плоду між пальцями: якщо сухофрукти забруднені личинками комах, то їх буде легко помітити.

У будь-якій кулінарній книзі знайдеться багато рецептів, в яких використовуються сухофрукти. Наприклад, «Кухмістер 19 століття» (1854 р.) пропонує такий рецепт соусу із чорносливу: «Розварити 1 фунт хорошого чорносливу, протри його крізь сито, розпали в каструлі білим виноградним вином, додай туди мелкотолченого кориці і дрібного цукру; спар рази два і подавай ».

Ізюм, курага і чорнослив - найвідоміші та вживані з сухофруктів. Однак прийнято сушити і яблука, і груші, а також майже всі дикоростучі та культурні ягоди: журавлину, малину, вишню, чорницю, черешню, чорну смородину, шипшину, суницю, ожину.


Абрикоси

Перші абрикоси з'явилися в Китаї приблизно 4000 років тому. В абрикосах міститься провітамін А (тому вони жовтого кольору), а також цукор (у середньому 8-10%). У середньоазіатських абрикосах його вміст може досягати 20%. Можна сушити тільки зовсім дозрілі плоди. Сушені абрикоси бувають декількох видів: урюк - абрикоси, висушені з кісточками, курага - плоди, розрізані на половинки, і Кайсен - сухі цілі плоди з видавленою кісточкою. Сушені абрикоси складаються з 46% цукру і 15-20% вологи. Курага багата корисними при серцевих хворобах і порушеннях водного обміну калієм.

Найкращі у світі сушені абрикоси виготовляються в Середній Азії. У персиках, як і в абрикосах, міститься провітамін А, вони теж багаті цукром, але сушаться персики зазвичай без кісточок, їх розрізають на 4-8 часточок.


Ізюм

Виноград з давніх часів застосовується в медицині. У ньому містяться легко засвоюються форми цукру (15-20%), 0,8% органічних кислот і 0,5% мінеральних солей. Виноград - джерело вітаміну Р. Великий виноград, висушений з насінням,- це родзинки, а дрібний, висушені без насіння, називається кишмиш або коринка. Вживання родзинок зміцнює легені, серце, нервову систему.

Ізюм обов'язково повинен бути в щоденному раціоні хворих, які страждають серцевою аритмією, гіпертонічною хворобою, особливо він необхідний людям, які приймають сечогінні препарати. Кращим сортом родзинок вважається сабза, її виготовляють з білого кишмишу. Можна порадити такий рецепт з лікувальної кулінарії: яблука, фаршировані сиром та родзинками. Для цього знадобиться: 200 г яблук, 30 г родзинок, 60 г сиру, 10 г вершкового масла, яєчний жовток, 5 г манної крупи, 30 г сметани і 15 г цукру.

Сир протерти, змішати з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом. З яблук зрізати верхівку, витягти серцевину, не прорізаючи країв, заповнити їх приготованою сумішшю і запекти. Подавати до столу зі сметаною і цукровою пудрою (з 5 г цукру).


Чорнослив

Перше свідчення про вживання чорносливу відноситься до періоду Римської імперії. Він багатий баластними речовинами, а також вітамінами групи В. Нормалізує вуглеводний обмін, усуває відчуття тривоги, підвищує стійкість організму до стресових ситуацій. Ідеально підходить для приготування компотів, лікувального харчування при хворобах кишечника, нирок, серця. Настій з чорносливу рекомендується пити при проблемах зі шлунком. Для сушки краще всього брати сорти слив з групи угорок - плоди темно-фіолетового забарвлення і яйцевидної форми.

В середньому вміст цукру в сушених сливах не перевищує 39-41%, у свіжих сливах - від 10 до 12%. До речі, одним з найбільш поживних сухофруктів вважається інжир (він же винна ягода, смоква), в ньому міститься до 55% цукру. Він нормалізує діяльність щитовидної залози, а також запобігає розвитку ракових клітин, що підтверджується останніми науковими дослідженнями.

Містить ферменти, що стимулюють травлення. У народній медицині його з успіхом застосовують для виведення кишкових паразитів і лікування бронхіту. Крім всіх корисних властивостей це ще й один із найдавніших фруктів, що згадується в міфології багатьох народів.


Яблука та груші

Яблука містять майже всі необхідні вітаміни: А, РР, С, В2, В1. Для сушіння використовуються сорти Антонівка, Аніс, Боровінка, Тітовка. Сушити їх можна зі шкіркою і серцевиною, але все ж краще очистити, видалити серцевину і обов'язково розрізати на часточки або половинки. Сушені яблука містять від 40 до 45% цукру.

Про грушу згадує ще Гомер у своїх творах. У Стародавньому Китаї груша була символом довговічності, оскільки грушеві дерева дуже довго живуть. Груша сприяє виведенню з організму важких металів і токсинів. У ній багато нерозчинної клітковини, яка нормалізує роботу кишечника. Свіжі груші відрізняються низькою кислотністю (близько 0,2-0,3%) і високою цукристістю (наприклад, до 20% в середньоазіатських плодах). До складу м'якоті груш входять кам'янисті клітини, тому груші іноді хрустять при розкусуванні. У міру дозрівання ці клітини розм'якшуються. Сушені груші можуть містити до 36% цукру і до 24% води. Для сушіння груші знімають з дерева ще твердими, сушать цілими, половинками, четвертинками. Кращі сорти для цього - Бессемянка, Бартлет і Зелена Іллінка.


 
Cушiння груш
31 серпня 2010 Оновлені котирування на морепродукти з Китаю. Продаж морепродуктів оптом за цінами
9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
Cушiння груш Cушiння груш
Продам арахіс з Аргентини. Знижки оптовикам. Калібри ядер аргентинського арахісу - 38/42, 40/50, 50/60, 60/70, 70/80, 80/100, колотий. Якісні показники арахісу: вологість- 8,0%; ядра іншого кольору- 1%; зламані або подрібнені ядра - 4-6%. Урожай: 2010. Упаковка: 50 кг джутові або поліпропіленові мішки. Мінімальний об'єм- один контейнер.

Cушiння груш
Cушiння груш
 
Cушiння груш
Cушiння груш
Російсько-японську торгівлю морепродуктами оточує атмосфера взаємної недовіри і, незважаючи на те, що рибна
Харчова цінність горіхів Найменування Білки,
Арахіс стали вирощувати в Одесі раніше всіх Сторіччям раніше арахіс був привезений



Быстрая навигация: