Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

       


Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 



CFS - Склад консолідації- 1. Cклад, в якому здійснюється консолідація та завантаження / розвантаження в / з морські контейнери. 2. Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до CFS; вартість перевезення включає послуги з відправлення від / до CFS (фрахт, навантаження / вивантаження з судна, розміщення на CFS).

IN-BOND - Не пройшов митне очищення (про товар).

POD- Порт вивантаження.





Праздники сегодня

Арахісова паста

Арахісова паста

Що таке арахісова паста?
З арахісу роблять близько 300 найменувань продуктів - від муки до пластика. На жаль, по-російськи і пастоподібні (peanut butter) і рідке (peanut oil) прямо переводиться як «масло», хоча це абсолютно різні продукти. Тому в російськомовному варіанті воно називається пастою.
Це дійсно пастоподібна суміш меленого очищеного арахісу, рослинного масла (зазвичай арахісового ж), невеликої кількості солі, цукру і різних добавок, що забезпечують стійку консистенцію продукту. Кожен день це «масло» їдять 40 млн жителів США.
Арахісова паста дуже живильний продукт. Завдяки цій властивості паста складає основу багатьох дієт для зниження ваги. Арахісова паста особливо популярна серед фотомоделей і людей, які хотіли б максимально скоротити споживання м'яса в своєму раціоні.
Недолік: може викликати алергію у дітей, а також у людей страждаючих астмою.

Історія:
Відомо, що арахісову пасту винайшов в 1890 році дієтолог, що довгий час намагався знайти рівноцінну заміну м'ясу, яйцям і сиру. Завдяки своїм властивостям паста користується величезною популярністю в сполучених Штатах Америки і Європейському Союзі. У наш час майже половина урожаю арахісу в Америці йде на приготування арахісового масла, тому не дивно, що листопад в Америці визнаний "місяцем арахісового масла".
Арахісова паста містить головним чином ненасичені жири, які сприяють зниженню рівня хоземлятеріна в крові. Недавні дослідження показали, що регулярне споживання арахісової пасти, як частина здорової дієти, може значно знизити ризик серцево-судинних захворювань. Також арахісова паста є джерелом фолієвої кислоти, яка сприяє зростанню і оновленню клітин. Речовини, якими багата арахісова паста, необхідні, причому у великій кількості для нормального функціонування нервової тканини, серця, печінки та інших органів і систем.

Види:
Існують різні типи арахісової пасти залежно від тривалості перемелювання - чим довше, тим більш однорідною вона виходить, чим менше, тим більше хрусткою. У Європі люблять її псевдо-солодкі варіанти.
Традиційно паста намазується на тост або бутерброд. В Америці популярні бутерброди з желе і арахісовим маслом.
Крім того, паста використовується для приготування печива. Її можна додавати в різотто і соуси для додання горіхового смаку.

Де купити арахіс і продукти з нього: можна знайти у великих мережевих супермаркетах.
Чим замінити: краще нічим не замінювати. Можна приготувати в домашніх умовах.



 

Зараз арахіс нового врожаю дещо затримується з повноцінним виходом на ринок. Це зв'язано
16 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосову стружку. Продаж кокосової стружки оптом за цінами
Індикативні котирування на індійський родзинки: Базис поставки:

Продаж арахісу. Країна походження- Аргентина. Пропонується арахіс з Аргентини за дуже хорошими цінами: ядра арахісу, арахіс бланшований, арахіс в шкірці. Для виробників пропонуються спеціальні умови поставки та знижки оптовикам.



 


Норвегія - не найбільший постачальник морепродуктів на світовий ринок. За обсягами експорту риби Норвегія,
Як виявилось, морепродукти особливо корисні для людей з меланхолійним типом темпераменту. Така
Кулінарне визначення і використання горіхів Горіх в кулінарії - набагато менш обмежена категорія, ніж горіх



Быстрая навигация: