[error]
Анчоуси це

Це ресурс для імпортерів продуктів харчування з країн СНД. Основна функція сайту - організація інформаційного мосту між іноземними постачальниками продуктів харчування традиційного імпорту та замовниками-імпортерами з країн СНД.  

Анчоуси це

Для отримання цін на різні групи товарів необхідно заповнити заявку. У міру надходження нових цін ми будемо надсилати вам прайс листи на e-mail.

Анчоуси цеАнчоуси цеАнчоуси це

       
Анчоуси це

Анчоуси це

Анчоуси це

Для прикидочной оценки стоимости можно отправить запрос на расчет
Анчоуси це

- контейнерной перевозки;

- таможенной очистки;

 

Анчоуси це

Анчоуси це

B / L - BILL OF LADING- Коносамент- договір морського перевезення, документ, що підтверджує факт прийняття вантажу перевізником до морського перевезення і зобов'язання передати його вантажоодержувачу в порту призначення, відповідальність перед перевізником за правильність заявлених в коносаменті відомостей несе відправник. Коносамент супроводжує вантаж при перевезенні. Оригінал коносамента є товарораспоряделітельним документом.

GENERAL CARGO - Генеральний вантаж- вантаж, який може бути перерахований, тобто вантаж, упакований в тару, або штучний вантаж, у тому числі: ящики, мішки, бочки, тюки, контейнери і т. д.

RAMP- Рампа- 1. Пристрій для переміщення вантажу з одного виду транспорту на інший. 2. Умова перевезення при відправленні / прибутті- означає, що експедитор приймає на себе обов'язки з організації перевезення від / до найближчої до відправника / одержувача рампи; вартість перевезення включає послуги з відправлення від / до рампи (фрахт, навантаження / вивантаження з судна, термінальні услегі, навантаження на авто / жд транспорт, доставку до / від найближчої до одержувача / відправникові рампи).


Анчоуси це
Анчоуси це

Праздники сегодня

Анчоуси це
Анчоуси це

Анчоус (Dried Anchovy)

анчоус



Риба загону сельдеобразних. Довжина до 20 см, маса - до 19 гр. Живе в Атлантичному океані, Японському, Чорному (чорноморська хамса), Азовському (азовська хамса ) морях. Важлива промислова риба. М'ясо ніжне, смачне.
В кулінарії анчоуси вживаються смаженими, а також тушкованими с цибулею, помідорами і картоплею; з них готують котлети. Але основне застосування анчоуси знаходять при виготовленні солоної і пряної продукції та консервів.
В побуті і в торгівлі анчоусами називають оселедець анчоусного посолу, декілька місяців визрівала в неразделанном вигляді в розсолі с прянощами. Визріла оселедець обробляють, поміщають в керамічний посуд (або бочку) і заливають соусом с невеликим кількістю селітри, щоб м'ясо мало привабливу рожеву забарвлення. Такі анчоуси дуже ніжні.
Дрібну оселедець або дрібну салаку відразу після вилову поміщають в розсіл на кілька днів, тоді розсіл змінюють і витримують рибу ще два тижня. Потім укладають рядами в бочки (без розсолу), пересипаючи великої сіллю і прянощами. Витримують в протягом 4 міс. При температурі 14С і потім в неразделанном вигляді відправляють на продаж.
Всі анчоусним продукти мають подібне вживання. Їх застосовують для бутербродів, кладуть в салати. Анчоуси - традиційна італійська начинка для піци.


Для отримання актуальних на даний момент котирувань потрібно направити запит .
Детальніше об анчоуси:
Анчоуси (лат. Engraulidae)- сімейство риб загону сельдеобразних. Стайня риби. Довжина до 20 см, важать до 190 грам. 15 пологів, понад 100 видів. Середу проживання - морські і прісні води помірних і тропічних широт, в тому числі Чорне море, Азовське море і Японське море. Об'єкт промислу. Анчоуси - це невеликі, стайня рибки, володіють величезним, збройним численними дрібними зубами ротом і струнким, стисненим с боків тілом чорного кольору, яке покрито великої, легко облітає лускою. Як і у лососів, за спинним плавником всіх анчоусів розташовується добре розвинений жирової плавник. Розміри дорослих особин самих дрібних видів становлять всього 3-4 см, а найбільш великих - 20-25 см. Тривалість життя більшості анчоусів не перевищує двох-трьох років, і лише деякі особини живуть довше. Сімейство анчоусовие об'єднує дрібних стайних риб, зустрічаються місцями в достатку і грають важливу роль в рибальстві. В помірних водах мешкають тільки представники роду звичайні анчоуси (Engraulis), представленого як в північному, так і в південному півкулі (8 дуже близьких видів). У атлантичного узбережжя Європи і Північної Африки, а також в прилеглих морях мешкає європейський анчоус (Engraulis engra-sicolus), відомий в Азово-Чорноморському басейні під Місцевим назвою хамси. В Японському і Жовтому морях і у Тихоокеанського узбережжя Японії живе японський анчоус (Engraulis japonicus), а близькоспоріднений йому капский анчоус (Engraulis саpensis) - вводах Південної Африки. Уздовж південних берегів Австралії (за межами тропічної зони) і Нової Зеландії зустрічається австралійський анчоус (Engraulis australis). Ще чотири виду водяться у узбережжя Американського континенту : це каліфорнійський анчоус (Engraulis mordax), перуанський анчоус (Engraulis ringens), сріблястий анчоус (Engraulis eurys-tole) і аргентинський анчоус (Engraulis anchoita). Усі умеренноводние анчоуси мешкають в незначному видаленні від берегів, ніколи не виходячи в відкритий океан. Вони зустрічаються при температурі від 6 до 22 ° С. Тільки в одному районі тропічної області - к схід від Сомалійського узбережжя - зазначено знаходження анчоуса роду Engraulis. Анчоуси високо цінувалися ще древніми греками і римлянами, які в ті часи не знали ні кільок, на сардинок. Анчоус - хамса Engraulis encrasicholus - риба загону сельдеобразних, мешкає в Чорному і Азовському морях.
 
Анчоуси це
9 вересня 2010 Оновлені котирування на кокосове масло. Продаж кокосового масла оптом за цінами виробника
Індикативні котирування на деякі калібри арахісу з Індії: СОРТ Джава (JAVA)
31 серпня 2010 Оновлені котирування на сухофрукти з Китаю. Продаж сухофруктів з Китаю оптом за цінами виробника
Анчоуси це Анчоуси це
Пропонуються риба і снеки від в'єтнамського виробника. Є сертифікати для постачань морепродуктів в Європу та країни СНД. Поставки виконуються без посередників контейнерними партіями в будь-який зручний для замовника порт.

Анчоуси це
Анчоуси це
 
Анчоуси це
Анчоуси це
Горіхи. Ботанічний визначення Ботанічні визначення Горіх в ботаніці - це прості сухі плоди
Гострий гороховий суп з арахісом Спосіб приготування: Замочіть сухий горох на 8-10
Пангасіус з В'єтнаму Пангасіус - річкова



Быстрая навигация: